Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Roztomilé mrchy sa vracajú. Ďalšie vražedné tajomstvo je na obzore

Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars) nepovedali posledné slovo! Zatiaľ, čo na Slovensku sa vysiela piata séria, v USA je už niekoľko mesiacov vysielanie mŕch ukončené po siedmich sériách. Televízia Freeform prekvapila fanúšikov pôvodného seriálu, že dala zelenú už druhému spin-off seriálu s názvom Pretty Little Liars: The Perfectionists.

25.09.2017 21:18
roztomilé mrchy, pretty little liars, Foto:
Herecké obsadenie pôvodného seriálu. Do nového spin-offu smeruje len Sasha Pieterse (prvá zľava).
debata

Doteraz neboli známe informácie o tom, že by bol v pláne ďalší seriál. Mrchy už jeden pokus o spin-off majú za sebou. V sezóne 2013/2014 tvorcovia presunuli postavu Caleba do mestečka Ravenswood. Rovnomenný seriál bol po desiatich epizódach pre nízku sledovanosť zrušený a Caleb sa vrátil do pôvodného seriálu.

Dej by sa mal presunúť do – naoko – perfektného mestečka Beacon Heights, v ktorom je spáchaná prvá vražda. Obyvatelia sú spútaní svojou dokonalosťou a snahou žiť bezchybný život. Tento tlak je natoľko neznesiteľný a neprirodzený, že niekomu rupnú nervy. Lenže odhalenie vraždy nebude také jednoduché. Každý v mestečku má svoje tajomstvá a nikto ich nechce prezradiť, aby sa idylický život nezrútil ako domček z karát.

V Pretty Little Liars: The Perfectionists si svoje úlohy zopakujú len dve notoricky známe postavy, ktoré stvárnili herečky Sasha Pieterse (Alison), Janel Parrish (Mona).

Seriál je založený na rovnomennej knižnej sérii z pera Sary Shepard, tá je zodpovedná aj za pôvodné roztomilé mrchy. Seriál, zatiaľ, dostal objednávku len na pilotnú epizódu. Ak televíziu zaujme, čoskoro sa fanúšikovia dočkajú správy o objednávke celej prvej série.

Záhadou nateraz zostáva zapojenie dvoch hlavných postáv do deja, keďže v poslednej epizóde pôvodného seriálu Alison spolu s Emily vychovávala svoje dvojičky. Zatiaľ, čo Mona väznila Alex s Mary Drake v živom domčeku pre bábiky vo Francúzsku. Scenáristi sa však s týmto zádrhelom iste hravo vysporiadajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roztomilé mrchy #oseriáloch #Pretty Little Liars #Pretty Little Liars: The Perfectionists