Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Včielka Maja sa musí pratať. Netflix stiahol epizódu s penisom, tvorcovia hovoria o 'veľmi zlom vtipe'

Včielka Maja patrila k povinným jazdám viacerých generácií detí počas víkendových dní. Kto by si nepamätal jej dobrodružstvá s kamarátom Vilkom. Ukázalo sa, že aj tie vedia šokovať a pobúriť amerických divákov.

22.09.2017 13:24 , aktualizované: 16:57
vcielka maja Foto:
Včielka Maja v novej verzii z roku 2013.
debata (3)

Nezbedná včielka sa vrátila v roku 2013, keď ju nemecká televízia ZDF predstavila v 3D podobe. Polemiky o tom, či jej nový „štíhlejší“ výzor ide deťom dostatočným príkladom prehlušila kauza z posledných dní, keď istá Američanka v jednej z epizód objavila, pre ňu, šokujúci výjav – strom s vyrezanou podobizňou penisu.

Problematická scéna s vyobrazením penisu bola... Foto: Netflix/Variety
včielka maja, Problematická scéna s vyobrazením penisu bola dôvodom stiahnutia epizódy z ponuky Netflixu.

Podľa jej slov niečo také nepatrí do programu pre deti a dokonca to v nej vzdudzuje extrémne zdesenie a znechutenie, píše britský server Independent. Scéna sa objavila v 35.epizóde 1.série, pričom Nemci pripravujú aj druhú sériu a ďalších 52 epizód. Netflix neváhal a inkriminovanú epizódu stiahol z ponuky bez ďalšieho vysvetlenia.

Tvorcovia seriálu sa po prevalení „kauzy“ verejne ospravedlnili, hovoria o veľmi zlom vtipe zo strany animátorov. Situáciu prešetria a podávajú aj trestné oznámenie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Včielka Maja