Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

HBO skráti čakanie na koniec Game of Thrones. Ponúka divákom útechu

Čakanie na záverečnú sériu Game of Thrones (Hra o tróny) sa môže zdať nekonečné, hlavne pri pomyslení na stovky článkov, ktoré sa objavili a len málo z nich prinieslo niečo nové.

24.09.2017 07:00
debata
V záverečnej sérii čaká Matku drakov zrejme... Foto: HBO
game of thrones, hra o tróny, daenerys, matka drakov, emilia clarke, V záverečnej sérii čaká Matku drakov zrejme zmena imidžu.

Ani nemohli nič priniesť, na akékoľvek spoilery je uvalené embargo. Jediné, čo sa oficiálne vie je fakt, že prebiehajú intenzívne prípravy na nakrúcanie, štáb pripravuje lokácie a herci sa poslednýkrát prevtelia do postáv, ktoré ich vo väčšine prípadov preslávili. Ale to až v októbri.

Jednou z nich je aj Matka Drakov Daenerys (Emilia Clarke), ktorá po prvý a poslednýkrát nevyužije parochňu. Nechala si svoje tmavé vlasy prefarbiť na blond. Čo to znamená pre Dany? Príde o svoje dlhé vlasy? Alebo ju čaká výrazná zmena imidžu ako príprava na veľké bojové scény?

Táto informácia je dostatočná nato, aby sa rozprúdili ďalšie nekonečné dohady o 6-dielnom závere. Svojou troškou chce prispieť aj HBO, ktoré chce zmierniť hnev fanúšikov. Pripravilo si pre nich 45-minútový animovaný špeciál, ktorý zachytáva komplikovanú históriu Westerosu (Západozem) z čias pred začiatkom samotného seriálu. Názov série je Conquest and Rebellion a bude súčasťou DVD vydania 7.série, ktoré sa dostane do predaja 12.decembra.

Jednotlivým príbehom prepožičali hlasy hviezdy samotného seriálu ako Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Aidan Gillen (Littlefinger), Sophie Turner (Sansa Stark), Conleth Hill (Varys), Harry Lloyd (Viserys Targaryen) a Pilou Asbæk (Euron Greyjoy). Pre nedočkavcov televízia zverejnila ako ochutnávku prvé video o histórii rodu Targaryenovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch