Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Kliniky Grace bojovala s rakovinou. Bez pozornosti verejnosti

Herečka Kate Walsh niekoľko rokov bojovala na televíznych obrazovkách ako Addison Montgomery o život pacientov. Nikto by nečakal, ako s ňou kruto zahrá.

20.09.2017 07:00
Herečka Kate Walsh. Foto: ,
Herečka Kate Walsh.
debata

Hviezda seriálov Grey's Anatomy (Klinika Grace) a jeho spin-offu Private Practice odhalila, že v roku 2015 sama bojovala o život a svoj boj so zákernou chorobou vyhrala. Lekári jej v tom čase našli nádor na mozgu veľký ako citrón.

A nepotrebovala sa o túto skutočnosť deliť s celým svetom. Túto správu odhalila len pred niekoľkými dňami a až teraz sa podelila o detaily. Kým bola Walsh súčasťou lekárskych seriálov, tak pracovala aj 17 hodín denne a svoj diár mala naplánovaný na niekoľko mesiacov dopredu. Únavu a bolesti hlavy pripisovala nadmernej konzumácii kávy a nedostatku spánku.

Jej stav sa postupne začal zhoršovať a pridali sa aj problémy s motorikou a rečou, vtedy si uvedomila, že príznaky, ktoré dlhodobo ignorovala sú predzvesťou veľkého problému. Absolvovala potrebné vyšetrenia a lekári mali pre ňu zdrvujúcu správu.

Herečka odstavila prácu na druhú koľaj a odovzdala sa plne do rúk odborníkov, ktorí ju vyliečili. Prekopala svoj životný štýl a po absolvovaní liečby ešte mala deväť mesiac na rekonvalescenciu.

Tým sa vysvetľuje aj jej absencia v Grey's Anatomy. Po odchode zo seriálu po tretej sérii mala milý zvyk pravidelne si zahosťovať v každej sérii. Od istého momentu sa úplne vytratila, čo presne spadá do obdobia jej boja s chorobou. Odvtedy sa však už cíti dobre a tento rok sa vrátila naplno na obrazovky a rovno zahviezdila vo veľmi ťažkej úlohe v seriáli 13 Reasons Why, ktorý streamuje Netflix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Kate Walsh #Grey´s Anatomy #oseriáloch