Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aj ženy vedia bojovať s démonmi! Lovci duchov dostanú tvrdé parťáčky

Televízia The CW sa nevzdáva snahy rozšíriť svet Lovcov duchov (Supernatural) o ďalší spin-off seriál.

14.09.2017 07:00
supernatural, lovci duchov, Foto:
Seriál Supernatural (Lovci duchov) stále boduje medzi divákmi, preto dostane aj nový spin-off.
debata

V októbri vstúpi tento seriálový hit do neuveriteľného trinásteho roku vysielania a doteraz nedostal žiadneho seriálového súrodenca. Čo je pomerne nezvyklý jav. Treba však dodať, že pokusy tu boli, no neúspešné.

V roku 2014 televízia vyvíjal prvý spin-off s názvom Supernatural: Bloodlines, tento projekt sa dostal iba do fázy nakrútenia pilotnej epizódy, ktorá nakoniec nezaujala a tak všetky plány na vytvorenie druhého seriálu na nejaký čas utíchli.

Pôvodní tvorcovia Supernatural prišli s novým nápadom, ktorý sa The CW pozdáva a tak rozbehli naplno prípravy na vytvorení ženského Supernatural spin-offu. Narozdiel od Bloodlines dostane v novinke priestor postava, ktorú diváci dôverne poznajú. Má to byť šerifka Jody Mills (Kim Rhodes) a skupinka žien-rebeliek z pestúnskej starostlivosti, ktoré spája tragická smrť.

Samozrejme nevysvetliteľná. Seriál má zatiaľ pracovný názov Wayward Sisters a na rozdiel od pôvodného seriálu, ktorý sa točí okolo bratov Winchesterovcov a ich silného bratského puta, druhý spin-off nebude založený na pokrvnom pute. Bude mať však silný rodinný podtón.

Hľadanie herečiek stále prebieha

Aktuálne sa hľadá ostatné herecké obsadenie, ktoré sa pripojí k hlavnej hrdinke. „Sestry“ by mali mať premiéru ešte počas 13.série Supernatural. Tvorcovia zvolili na predstavenie novinky formu tzv. backdoor pilotu. Teda epizódy, ktorá bude plnohodnotnou epizódou 13.série Supernatural a v nej sa predstaví príbeh nového spin-offu, ktorý bude odrazovým mostíkom pre úplne nový začiatok a nasmeruje pozornosť divákov na Wayward Sisters.

Čaro backdoor pilotov je, že nevyčnievajú z radu ostatných epizód pre prípad, že by tvorcom nevyšiel ani druhý pokus so spin-offom. Divák by teda nemal postrehnúť, že sleduje iný seriál.

Seriál Supernatural je v USA veľkým hitom a nateraz to nevyzerá nato, že by sa mal v najbližších rokoch skončiť. Isté úvahy boli pri dovŕšení 10.série, sledovanosť je stále natoľko dobrá, že televízia uzavrela nové kontrakty s hercami Jensenom Acklesom a Jaredom Padaleckim a neustále pokračuje v nakrúcaní.

Slovenských divákov seriál nezaujal, respektíve nemal šancu zaujať. Televízia Markíza ho pred rokmi vysielala v neskorých nočných hodinách a neskôr sa potichu vytratil z obrazoviek úplne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Supernatural #Lovci duchov