Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rachel opäť v akcii? Jennifer Aniston sa vracia tam, kde začínala

Jennifer Aniston ako Rachel Greenová z kultových Priateľov bola svojho času ikonou medzi seriálovými herečkami, ktorá určovala trendy a bola zrejme tou hlavnou hviezdou sitcomu.

12.09.2017 07:00
Herečka Jennifer Aniston na zábere zo seriálu... Foto:
Herečka Jennifer Aniston na zábere zo seriálu Priatelia.
debata

Po skončení seriálu v roku 2004 sa naplno vrhla do ďalšej práce, avšak mimo sveta seriálov a svoju kariéru nasmerovala výhradne na strieborné plátna a stala sa ešte väčšou „áčkovou“ hviezdou. Je to už neuveriteľných 13 rokov, odkedy sa seriál skončil a zdá sa, že Aniston sa vráti na miesto, kde začínala. Je to šanca na revival Priateľov?

Žiaľ, nie. Avšak pripravovaný projekt s Aniston v hlavnej úlohe by mal byť dostatočne zaujímavou alternatívou pre divákov, ktorí neustále čakajú na návrat Rachel Greenovej a ďalších obyvateľov newyorského bytu.

Zatiaľ nepomenovaný nový projekt získal ďalšiu megahviezdu, ktorá bude sekundovať Aniston – Reese Whiterspoon, ktorá nedávno hviezdila v televíznej minisérii Big Little Lies (Veľké malé tajomstvá). Herecký základ má novinka mimoriadne vydarený a lákavý.

Dej sa bude odohrávať opäť v New Yorku v televíznom zákulisí, ktoré skrýva rôzne tajomstvá a nie je opradené takým pozlátkom ako prostredie pred kamerou. Okrem stresu a napätie je plné humoru a absurdných situácii a na tomto bude nový seriál postavený.

Projekt je v rannej fáze produkcie, o vysielanie súperia televízie, ale aj streamovacie služby. Seriál by sa nemal dostať na obrazovky „klasických“ televízií, ale platených. Keďže pôjde o finančne náročnejší titul a len honoráre dvoch herečiek zhltnú podstatnú časť rozpočtu.

Neoficiálne sa hovorí o tom, že by seriál nakoniec mala získať televízia HBO, pretože pôvodný námet predstavil bývalý šéf programu HBO Michael Ellenberg, ktorý založil vlastnú produkčnú spoločnosť a celú novinku má pod palcom. Ak všetko pôjde podľa plánu, seriál by sa mohol dostať do vysielania v druhej polovici budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia #oseriáloch