Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nevšedný pohľad na nové Akty X: Mulder a Scullyová sú šťastní?

Seriál The X-Files (Akty X) je fenomén, ktorý zasiahol viacero generácii. Preto nikdy neutíchli hlasy divákov, ktorí stále žiadali návrat obľúbeného seriálu.

05.09.2017 19:40
akty x, akty x 11, x-files, mulder, scullyová Foto:
Nová séria hitu Akty X by sa mala dostať do vysielania začiatom budúceho roka.
debata

Televízia FOX ich prosby vypočula a začiatkom roka 2016 sa seriál úspešne vrátil so 6-dielnou 10.sériou. Sledovanosť bola výborná a preto nebolo žiadnym prekvapením, keď televízia FOX oznámila ambíciu dohodnúť sa s tvorcami, ale aj s ústredným hereckým duom na nakrútení ďalšej série.

Rokovania prinesli úspech a zanedlho po odvysielaní najnovšej série televízia s radosťou oznámila, že seriál bude pokračovať aj 11.sériou. Bol v tom však háčik. Pre nabitý pracovný kalendár Davida Duchovneho a Gillian Anderson sa im nakrúcanie muselo prispôsobiť, čo znamená dlhšiu prestávku medzi sériami. Pripravovaná 11.séria bude mať desať epizód a do vysielania by sa mala dostať začiatkom budúceho roka, teda dva roky po desiatej sérii.

Server TVLine priniesol v spolupráci Twentieth Century Fox Television exkluzívny prvý pohľad na najnovšiu sériu, ktorý však môže ortodoxného fanúšika zaskočiť.

Pohľad na šťastného Muldera a šťastnú Scullyovú je mimoriadne nevšedný a akoby sa nejednalo ani o Akty X. Finále 10.série zanechalo divákov v napätí, či sa Scullyovej podarí nájsť pre umierajúceho Muldera, no tento pohľad je jasným dôkazom, že sa jej podarilo.

Zrejme našli aj svojho syna Williama, ktorý mal byť kľúčom k vyliečeniu Muldera. Viac informácií sa nedočkaví diváci dočkajú v októbri, keď sa v New Yorku stretnú tvorcovia a herci s fanúšikmi a povedia viac o najnovšej sérii. Dokonca by mal byť zverejnený aj prvý trailer, ktorý obsahom môže poriadne prekvapiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #THE X-FILES (Akty X) #oseriáloch