Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix si pripravil poriadne horúcu jar: Takto bude provokovať svetový megahit...

Bridgerton sa opäť hlási o slovo, tretia séria sa nezadržateľne blíži, vonku je trailer k pokračovaniu.

19.04.2024 06:00
bridgerton Foto:
Nekonečnému čakaniu bude čochvíľa koniec. V máji na Netflix dorazí nový Bridgerton.
debata

Ani Bridgerton neminie nový trend, ktorý Netflix zaviedol v ostatných dvoch rokoch. V novej sérii sa môžu diváci tešiť na 8 epizód, ktoré budú zverejnené v dvoch vlnách. Prvé epizódy budú sprístupnené 16. mája a zvyšné časti 13. júna.

Hlavnou ženskou postavou bude tentokrát Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Tá je už od nepamäti zamilovaná do svojho priateľa Colina Bridgertona (Luke Newton), ktorý zase nadovšetko miluje cestovanie a svoju nezávislosť. Colin je po návrate z ciest konfrontovaný s Penelope, ktorá je k nemu nezvyčajne chladná. Keď si k sebe nájdu cestu, Colin ponúkne Penelope pomoc – chce jej pomôcť zohnať si manžela.

Tretia séria seriálu Bridgerton Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky

V prípade tretej série Bridgertonu dokonca príde k bezprecedentnej zmene. Prehodí sa totiž príbeh. Ak by sa nasledovala knižná séria, tak tretia sezóna mala patriť Benedictovi, teda druhému najstaršiemu synovi slávneho klanu Bridgertovcov. Lenže táto postava rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktorá by dokázala potiahnuť celú sériu.

Tvorcovia sa rozhodli pre riskantný krok. Prehodia poradie kníh. Pre pripravovanú tretiu sériu sfilmujú štvrtú knihu, tá sa zameriava na mimoriadne obľúbené charaktery – Penelope a Colina. Netflix dráždi divákov, že sa majú pripraviť na najšokujúcejšiu a najšteklivejši­u sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton