Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutný koniec jednej éry! Kultová kriminálka po 18 rokoch prišla o hlavnú postavu

To, o čom sa dlhé mesiace špekulovalo, je teraz krutá realita. Kultová kriminálka NCIS prišla o svoju hlavnú postavu. Definitívne. A to po neuveriteľných 18 rokoch. Prežije to seriál?

19.10.2021 07:00
ncis, mark harmon, Foto:
Seriál NCIS zaznamenal neprekonateľnú stratu. Hlavný hrdina Mark Harmon alias agent Gibbs v ňom definitívne skončil.
debata
survivor, survivor česko a slovensko, Čítajte aj Toto čakal asi len málokto! Markíza vracia šou, ktorá v minulosti bola prepadák

Seriálová značka NCIS je dobre známa aj na Slovensku, kde sa s úspechom vysielajú všetky tri variácie. Avšak pôvodný seriál je len jeden. Ten za rekordných 18 rokov vysielania „prežil“ odchody takmer všetkých postáv a to len preto, že v ňom zostávala jedna stálica. Herec Mark Harmon alias agent Gibbs. Práve vďaka nemu boli rozlúčky s dlhoročnými tvárami znesiteľnejšie a on dokázal celý kolos utiahnuť aj s nováčikmi.

Batman Čítajte aj Temný hrdina sa vracia do Gotham City. Pozrite si trailer!

Tvorcovia boli nútení postupne prispôsobiť posledné epizódy najnovšej série prianiu herca a nasmerovať dejové zápletky k jeho odchodu. Vo finále osemnástej série videli diváci Gibbsa, ako zrejme, nafingoval svoju smrť, aby mohol na vlastnú päsť sledovať a zatknúť sériového vraha. Navyše ho suspendovali z NCIS, takže sa vytvoril ideálny scenár pre jeho odchod. Lenže medzičasom televízia CBS potvrdila nakrúcanie 19. série a rozbehli sa rokovania o Harmonovej účasti v nej.

loki, Čítajte aj Jednoznačne najlepší Marvel seriál! Prefíkaný Loki naplno očaril a zabodoval

Ten nakoniec prikývol, no bol v tom háčik. To sa aj stalo. Minulý týždeň ukončil Mark Harmon svoje účinkovanie v seriáli, ktorý mu priniesol svetovú slávu. Rozlúčil sa v štvrtej epizóde 19. série, keď sa rozhodol pre pokojný život a dať zbohom kariére agenta. Jeho príbeh sa skončil, keď sa uzavrela dejová zápletka so sériovým vrahom. Čo bude ďalej? Tvorcovia vehementne tvrdia, že agent Gibbs je a bude stále neoddeliteľnou súčasťou NCIS, avšak nebude v deji fyzicky objavovať. Dúfajú však, že v budúcnosti herec kývne aspoň na niekoľko epizódne hosťovanie a diváci tak neprídu o svojho hrdinu.

Pozrite si rozlúčka agenta Gibbsa so seriálom NCIS.

Každopádne, pre tento moment, Mark Harmon ako agent Gibbs v NCIS definitívne skončil ako hlavná postava. Najnovšou posilou je známy herec Gary Cole, ktorý sa pridáva k súčasnému obsadeniu a v 19. sérii bude zohrávať kľúčovú úlohu. A mal by byť novým lídrom celého vyšetrovacieho tímu. Zostáva len dúfať, že toto zemetrasenie v hereckom obsadení kultový seriál a prežije a aktuálna séria nebude posledná. O tom však rozhodnú diváci, či zotrvajú sledovať kriminálku alebo nie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Mark Harmon