Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká škoda! Kriminálka, ktorú si Markíza drží v zálohe, nemá šancu na pokračovanie...

Istý čas to vyzeralo tak, že nakoniec kriminálka Prodigal Son predsalen nájde nový domov. Nepodarilo sa. Nádeje sa upierali, pre zmenu, k streamovacej platforme HBO Max, pod ktorú patrí aj štúdio Warner Bros., to seriál pôvodne vyrábalo pre televíziu FOX.

23.07.2021 07:00
prodigal son, Foto:
Temná kriminálka Prodigal Son nenašla nový domov, preto sa končí.
debata

FOX sa rozhodol ukončiť produkciu pre neustále klesajúcu sledovanosť. Druhá séria, ktorá sa vysielala stratila väčšinu divákov. Nové časti sledovalo už len čosi vyše dvoch miliónov divákov. Rok predtým to bolo násobne viac. Pričom prvá sezóna bola totálnym hitom roku 2019. Zdalo sa, že svet našiel nový kriminálny hit, ktorý tu bude niekoľko rokov. Plány nevyšli. Prišla pandémia, seriál musel odísť na nútenú prestávku. Výroba druhej série výrazne meškala, nakoniec sa podarilo nakrútiť len trinásť epizód.

soňa norisová, seriál priznanie, Čítajte aj RTVS má obrovské prekvapenie! Pripravuje nové časti seriálu, ktorý nemal pokračovať

Prodigal Son bol veľmi ambiciózny seriál a rozhodne nie je pre každého. Keďže ide o tvrdú kriminálku, v ktorej síce nechýba humor, no divákov desia beštiálne prípady rôznych vrážd. Tie sa tvorcovia nebáli ukázať.

Hlavnou postavou je „márnotratný syn“ Malcolm Bright – muž, ktorý má dar. Vie, ako uvažujú vrahovia, ako funguje ich myseľ. Prečo? Jeho otec je neslávny sériový vrah, ktorý zabil viac ako 20 ľudí.

príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Seriál Prodigal Son sleduje kriminálneho psychológa Brighta, ako využíva svoje zvláštne schopnosti, aby sa dostal do hláv vrahov a pomohol newyorskej polícii vyriešiť ich zločiny. Pátra po najnebezpečnejších kriminálnikoch, ale zároveň bojuje s vlastnými démonmi.

Štúdio Warner Bros. sa okamžite po oznámení konca pustilo do záchrany. K tomu burcovali aj fanúšikovia, ktorí na sociálnych sieťach rozbehli záchrannú akciu. Nádej smerovala k streamovacej platforme HBO Max, ktorá spolu s Warnermi patrí do jednej mediálnej skupiny. Chvíľu to vyzeralo, že by tretia séria mohla vzniknúť. Avšak prišla ľadová sprcha a HBO Max nenašlo miesto vo svojej rozrastajúcej sa palete rôznych žánrov pre kriminálku, ktorá nemá istotu finančnej úspešnosti.

Prodigal Son preto definitívne končí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #HBO Max #Prodigal Son