Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Leto nemusí byť len o nudných televíznych reprízach! Nezmeškajte túto krimi premiéru

Letné obdobie je ideálnou príležitosťou, aby dostali priestor akvizičné seriály, ktoré by inak v ťažkej konkurencii počas hlavnej sezóny nemali šancu uspieť. To je aj prípad kriminálno-komediálneho seriálu Deception, ktorý sa hrnie na Slovensko!

30.06.2021 07:00
deception, majster ilúzie, Foto:
Divákov Markízy poteší počas leta premiérový krimi seriál Majster ilúzie.
debata

Televízia Markíza v rámci letnej vysielacej štruktúry ponúkne seriál z roku 2018 v slovenskej premiéru počas stredajších neskorých večerov. Seriál Majster ilúzie (Deception) bude uvádzaný od 22:30 na Markíze v dvoch častiach za sebou a diváci sa majú rozhodne na čo tešiť.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Tí, ktorí si obľúbili kriminálne seriály založené na ústrednej dvojici, ktorá ťahá dej po humornej linke, si prídu na svoje. Majster ilúzie je mix legendárnych Kostí alebo Vtierky Castla, prináša však originálny prvok – kúzla.

Superstar, Čítajte aj Superstar sa vracia vo veľkom štýle! Zopakuje sa megaúspech z vlaňajška?

Tento seriál sa v USA dočkal iba jednej sezóny a pre nízku sledovanosť ho televízia ABC zrušila. Kým v USA pohorel, v Európe výrazne uspel. V hlavnej úlohe sa predstaví hviezdny iluzionista Cameron Black, ktorý vyrastal na javisku po boku svojho brata–dvojčaťa, ale jeho kariéru zničil škandál a obvinenie brata z vraždy.

david boreanaz, seal team, Čítajte aj Booth zo seriálu Kosti ako drsný mariňák prežil! Bola to však veľká tesnotka

Cameron má len jednu možnosť, ako očistiť bratovo meno a naďalej využívať svoje umenie mágie a ilúzie – FBI. Spolu s celým svojim tímom začne spolupracovať s FBI ako konzultant, pomôže vyriešiť prípady za hranicou vysvetliteľného a bude chytať zločincov pomocou mágie. Cameron vie, že s kúzlami je koniec, ak svojmu bratovi nepomôže. Keď v televízii uvidí reportáž o havárii lietadla, v ktorom bol prepravovaný drogový mafián, dôjde mu, že FBI naletela kúzelníckemu triku. Cameron vyhľadá vyšetrovateľov FBI a pomôže im muža dolapiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Deception #televízia Markíza #leto 2021