Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vtierka Castle nezostane bez práce! Bola to tesnotka, ale jeho policajný seriál ešte nezrušili

Herec Nathan Fillion, ktorého diváci dobre poznajú zo seriálu Vtierka Castle už niekoľko rokov účinkuje v novom, policajnom seriáli. No tento rok to mal už poriadne nahnuté a vôbec nebolo isté, či The Rookie (Zelenáč) bude pokračovať.

11.06.2021 07:00
the rookie, nathan fillion, Foto:
Tak predsa! Seriál The Rookie s niekdajšou hviezdou seriálu Vtierka Castle nezrušili. Dostal štvrtú sériu.
debata

Je paradoxom, že kým pandémia koronavírusu, napríklad, na Slovensku alebo v okolitých krajinách spôsobila enormný nárast sledovanosti televíznych programov, v USA sa udial presný opak. Hoci dlho trvalo, kým sa tamojšie televízie spamätali a mohli znova nakrúcať, hlad po týchto premiérach nebol vôbec závratný. A klesali všetky seriály, bez rozdielu. To spôsobilo, že keď sa mali stanice rozhodovať, komu doprajú ďalšiu sériu, ich verdikty neboli vôbec jednoznačné.

oteckovia Čítajte aj A je koniec! Obľúbení Oteckovia sa lúčia s divákmi...netreba však vešať hlavu

To je aj prípad kriminálnej akčnej drámy The Rookie (Zelenáč). Tá počas pandémie stihla odvysielať tretiu sériu, ktorá však bola skrátená. Podarilo sa nakrútiť iba 14 častí. Namiesto klasických dvadsať. Hlavnú úlohu v ňom hrá spomínaný Nathan Fillion, ktorý mal byť ťahúňom. No akosi sa počas tejto sezóny úplný úspech nedostavil. Televízia ABC však dopriala Zelenáčovi aj štvrtú sériu, no bolo to s poriadne odretými ušami. Sledovanosti najnovšej série sa motalo pod hranicou iba štyroch miliónov divákov.

jupiters legacy, Čítajte aj Najväčší prešľap Netflixu v tomto roku! Tento seriál je naozaj veľmi zlý

A to vôbec nie je terno. Aj napriek tomu, Zelenáč vyhrával súboj o diváka v rámci nedeľného prime-timu, keď sa vysiela v USA. Zrejme aj to bol dôvod, prečo televízia dala seriálu ešte šancu.

joj, joj group, Čítajte aj Definitívne rozhodnutie Jojky! Tento seriál čaká koniec a to veľmi skoro

Fillion, po škandalóznom ukončení nakrúcania seriálu Vtierka Castle, mal prácu istú. Televízia ABC s ním okamžite začala pripravovať práve seriál The Rookie. Zdá sa, že diváci majú stále ťažké srdce na herca, ktorý pred rokmi podrazil svoju seriálovú partnerku Stanu Katic. V tom čase bol ochotný pokračovať v nakrúcaní aj bez nej, keď ju kvôli škrtom, bez milosti, vyhodili. Boli to fanúšikovia, ktorí spísali petíciu, aby Vtierka Castle nepokračoval, pretože nové pokračovanie bez obľúbenej herečky by nepozerali. Stalo sa.

Stanica spustila vysielanie Zelenáča, ktorého námet je mimoriadne zaujímavý. Ukazuje príbehy policajtov v Los Angeles, ktorí musia riešiť naozaj komplikované príbehy a všetko je prepojené so skvelou akciou. Tento seriál rozhodne nenudí. Aj preto sa teší mimoriadne medzinárodnej sláve. The Rookie sa predáva takmer do celého sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vtierka Castle #oseriáloch #Nathan Fillion #The Rookie