Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutná správa! Najlepšia kriminálka posledných rokov hlási definitívnu bodku

Fanúšikovia seriálu Killing Eve (Na muške) majú hlavu v smútku...Televízia BBC America oznámila, že pripravovaná štvrtá séria nevšednej kriminálky bude definitívne posledná. Pričom ukončenie nakrúcania už istý čas visel vo vzduchu. Dohady sa potvrdili.

22.03.2021 07:00
killing eve, na muške, sandra oh, jodie comer, Foto:
Killing Eve - jedna z najlepších krimináliek posledných rokov - končí po pripravovanej štvrtej sérii.
debata

Kým však diváci uvidia poslednú osmičku epizód budú si musieť ešte počkať. Kvôli koronakríze sa vysielanie rozbilo. Pôvodne mala mať štvrtá séria premiéru už počas tejto jari. Tvorcovia totiž vždy stíhali produkovať jednu sériu ročne. Situácia sa radikálne zmenila. V roku 2020 sa nemohli pre pandemickú situáciu rozbehnúť kamery a tak nové pokračovanie seriálu sa nedalo zrealizovať.

Trailer k 3. sérii Killing Eve.

Teraz je jasné, že rok 2021 sa bude musieť zaobísť bez Killing Eve. Televízia potvrdila, že finálová séria sa dostane do vysielania až v roku 2022, pričom produkcia sa začne začiatkom tohtoročného leta. Útechou pre sklamaných fanúšikov môže byť správa, že BBC America koketuje s myšlienkou vytvoriť spin-off seriál, tvorcovia majú na stole viacero námetov. Avšak pôvodné duo herečiek v zložení Sandra Oh a Jodie Comer sa s divákmi definitívne lúčia.

O možnom konci tohto formátu sa špekulovalo už istý čas, pretože obe herečky sú extrémne žiadané v Hollywoode, najmä hviezda Jodie Comer nabrala strmhlavý vzostup. A obe mali čoraz menej času venovať sa nakrúcanie v Londýne, ktoré vždy zabralo niekoľko mesiacov. Postupne začali hľadať cestičky ako odísť. Televízia túto situáciu ešte stihla pred koronou zachrániť a poistila si ich na vznik štvrtej série. Bola to však tesnotka.

Samotná tretia séria nevedeli, či bude Killing Eve ďalej pokračovať. Tvorcovia mali pred sebou veľkú dilemu, ktorú museli rozlúsknuť. Preto aj samotné finále tretej série s pomyselnou rozlúčkou oboch postáv na protiľahlých stranách zákona mohlo poslúžiť ako úplný záver seriálu, v prípade, že by dohoda padla.

Záver tretej série, ktorý mal poslúžiť ako rozlúčka v prípade, ak by štvrtá séria nevznikla.

Dobrou správou môže byť fakt, že tvorcovia vedia, že pripravujú finálovú sezónu a tak celý príbeh môžu tejto skutočnosti prispôsobiť a diváci tak dostanú adekvátnu bodku, ktorú prirodzene očakávajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Oh #oseriáloch #Killing Eve #Jodie Comer