Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Táto správa nepoteší! Obľúbená kriminálka, ktorú majú radi aj Slováci končí

Hoci pandémia výrazne zmenila fungovanie televízií po celom svete, jedna vec zostala nemenná - rozhodnutia o ukončení nakrúcania. Tentokrát Čierneho Petra má obľúbená kriminálka zo série NCIS - Námorný vyšetrovací úrad.

17.05.2021 07:00
ncis, new orleans, Foto:
Nepomohla ani silná značka. Kriminálka NCIS: New Orleans končí.
debata

Kriminálne seriály z prostredia NCIS netreba špeciálne predstavovať. Slováci ich dobre poznajú a s obľubou sledujú aj na našich televíznych obrazovkách. Postupom rokov tvorcovia spustili viacero spin-offov. Okrem hlavného seriálu NCIS sa vysiela s podtitulom Los Angeles a New Orleans. A práve posledná menovaná odnož končí. Televízia CBS sa rozhodla spraviť rázny krok a aj napriek koronakríze, keď sú rebríčky sledovanosti poriadne otrasené, a ukončiť ďalšie nakrúcanie. Aktuálne sa vysiela v USA siedma séria, ôsma teda nebude.

pán profesor 2, gabika marcinková, tomáš maštalír, Čítajte aj Markíza prehovorila: Tento seriál má svoju budúcnosť na obrazovkách jasnú!

Posledná epizóda je naplánovaná na 15. mája a bude mať číslo 155. NCIS: New Orleans bolo dlhodobo najmenej sledovaným seriálom z tejto frančízy. Nové časti nedosahovali ani 5 miliónovú sledovanosť a oproti šiestej sérii išla krivka dole o 24%, pričom sledovanosť ostatných dvoch seriálov je násobne vyššia. Verdikt teda nie je prekvapením. Vyšetrovací tím z tohto mesta teda odchádza do výslužby.

liga spravodlivosti, Čítajte aj Zbesilá filmová jazda! Len bola zbytočne dlhá, občas pôsobila lacno a trošku pateticky

Diváci sa však nemusia obávať, že by značka NCIS nejako utrpela, v pláne je úplne nový seriál. Ďalší seriál by sa mal odohrávať na Havaji. V pláne bol aj seriál NCIS: Red, ktorý sa mal zamerať na kybernetickú kriminalitu, z toho námetu však vzišlo.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka potvrdzuje prvý seriál jesene! Budete poriadne prekvapení, čo si pripravila

Pôvodný seriál NCIS aktuálne vysiela 18. sériu a všetko nasvedčuje tomu, že konečná to pre tento formát rozhodne nebude. Televízia CBS ponúkne hlavnému predstaviteľovi Markovi Harmonovi dostatočne vysoký honorár, aby zostal. A kým bude Harmon k dispozícii, hlavný seriál pobeží aj naďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS