Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chucka Norrisa nahradili! Kedysi Slováci tento seriál milovali, takto vyzerá nová verzia...

Koncom januára sa po mesiacoch odkladov dostala na obrazovky nová verzia niekdajšie hitu Walker, Texas Ranger. Televízia The CW sa rozhodla oprášiť bojovníka za spravodlivosť a vdýchnuť mu nový život.

09.02.2021 07:00
jared padalecki, walker, Foto:
Chucka Norrisa nahradila veľká súčasná hviezda v USA - herec Jared Padalecki.
debata

Nová verzia, tentokrát s názvom „iba“ Walker, sa mala pôvodne vysielať už od októbra, lenže pandémia v USA zastavili na dlhý čas akúkoľvek produkciu a plány sa teda menili a premiéry posúvali. Navyše nastal ešte jeden veľký problém. Hlavnú úlohu stvárňuje Jared Padalecki, ktorý 15 rokov hral v seriáli Supernatural (Lovci duchov). Záverečnú sériu sa nepodarilo dotočiť včas, takže herec ani nemohol nastúpiť do nového projektu a muselo sa čakať.

Problémy sa napokon podarilo vyriešiť a Walker sa mohol vrátiť znova do služby. Lenže po prvých odvysielaných epizódach prichádza sklamanie. Z pôvodnej verzie seriálu zostalo len meno. Mladšia verzia Walkera zažíva úplne iný príbeh a aj samotné epizódy sa skôr sústreďujú na osobné problémy hlavných postáv a kriminálne zápletky sú len kulisou.

Po tragickej smrti svojej milovanej manželky (túto malú úlohu si zahrala reálna manželka hlavného hrdinu) a niekoľkých rokoch v utajení sa Walker vracia do Texasu, aby dal dokopy vzťahy so svojimi dvoma dcérami. Navyše musí začať žiť odznova a správne. Lenže túžba po spravodlivosti je silnejšia a on sa stáva rangerom z Texasu a všetko sa začne komplikovať.

Takto vyzerá nový Walker, Texas Ranger Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Nová verzia Walkera je na míle vzdialená...

Kto by čakal, že na obrazovke sa objavia hrdinovia z pôvodného seriálu, majú smolu. Chucka Norrisa nahradili mladým hrdinom, po jeho boku stoja úplne iné charaktery. Táto verzia je prichystaná pre novú generáciu divákov, ktorá si pôvodný seriál nepamätá. Stratégia však zabrala. Prvá epizóda predznamenala, že by z Walkera mohol byť úspešný projekt.

Začiatok seriálu si pozrelo takmer 2,5 milióna divákov, čo je pre malú televíziu The CW obrovský úspech. Dokonca taký, že tento výsledok je najlepší za posledné tri roky. Jared Padalecki je v USA veľká hviezda, našinci si ho môžu pamätať zo seriálu Gilmore Girls, a je silným ťahákom pre divákov aj v novom seriáli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chuck Norris #Jared Padalecki #oseriáloch #Walker