Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Penny z Teórie veľkého tresku už nie je Penny! Jej nový seriál slávi obrovský úspech

Vymaní sa herečka Kaley Cuoco zo škatuľky, ktorú získala vďaka Teórii veľkého tresku? Vyzerá to tak, že áno. Jej minuloročná novinka - The Flight Attendant (Letuška) - ktorá sa objavila počas neskorej jesene na obrazovkách, má istú druhú sériu.

20.03.2021 07:00
kaley cuoco, letuška, Foto:
Kaley Cuoco sa ukázala v novej hereckej polohe a bola skvelá!
debata

Pritom malo ísť o jednorázovú záležitosť, osem častí a dosť. Lenže, ako to už býva zvykom, divácky úspech zmení prvotnú ideu tvorcov a televízie a Letuška priletí ešte raz. A zrejme to nemusí byť koniec. Seriál sa tak zapísal do extrémne dlhého zoznamu seriálu, ktoré mali byť pôvodne jednorázovou minisériou. Už sa ťažko dá veriť tomu, keď pred štartom je avizované, že pôjde len o minisériu.

V tomto prípade je však pokračovaním milým prekvapením, keďže Kaley Cuoco, ktorá stvárnila nielen hlavnú postavu, ale je aj producentkou, predviedla skvelý herecký výkon. Mnohí by mohli pochybovať, že Cuoco nezvládne prechod od Penny do inej postave, no stal sa opak. Silný akcent na dramatickú postavu jej sedel, zvládala rôzne polohy hraničiace so šialenstvom, abstinenčnými príznakmi, ale aj snahou byť normálnou osobou.

Do novej série by sa mal nejakým spôsobom vrátiť aj herec Michiel Huisman, okolo ktorého smrti sa prvá séria točila a zohrával kľúčovú úlohu pri prerode hlavnej postavy.

Nateraz nie je známe, či sa podarí odpremiérovať nové časti ešte v tomto roku. Rozhodnutie o pokračovaní nie je prekvapením. Samotné finále otvorilo veľký priestor pre nové príbehy nielen pre hlavnú protagonistku, ale aj pre vedľajšie. Navyše Letuška dokázala zaujať aj divákov a bola jasnou jednotkou počas týždňov, keď sa premiérovo streamovala.

Najnovšia správa však rozhodne nepoteší tých, ktorí sa nevedia dočkať nových častí. Online televízia potvrdila, že nové časti nebudú k dispozícii skôr ako v roku 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku #oseriáloch #HBO Max #seriál The Flight Attendant