Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Slovensko prichádza najnovšia Kobra 11! Divákov čaká revolučná zmena

Pripravte sa na zbesilú premiéru! Televízia Markíza v pondelok spustí vysielanie najnovšej, v poradí už neuveriteľnej, 25. série. Nové časti budú však úplne iné, teda až na jednu vec. Ikonická postava vyšetrovateľa Semira zostáva.

06.12.2020 07:00
kobra 11, Foto:
Najnovšia, 25. séria prináša divákom kopec zmien.
debata (1)

Kobra 11 je európsky unikát, na obrazovkách sa predvádza už od roku 1996 a koniec je stále v nedohľadne. Nemecký seriál je charakteristický neustálou obmenou hereckého obsadenia, má však jednu stálica. Kriminálka by zrejme skončila, ak by sa vyparil Semir Gerkhan (Erdoğan Atalay), lenže ani v 25. sérii sa nikam nechystá. Domovská televízia RTL si pre divákov v rámci novej sezóny prichystala revolučné zmeny.

A Slováci ich budú mať možnosť vidieť už od pondelka (7. decembra) do piatku na Markíze od 11:40 alebo v podvečernej repríze o 17:55 na televízii Dajto.

V najnovšej sérii po Semirovom boku diváci uvidia ženskú hrdinku! Úlohy komisárky Vicky Reisingerovej sa zhostí mladá 31-ročná herečka Pia Stutzenstein, ktorá musela najskôr prejsť mnohými kastingovými kolami. Herečka si so svojim ostrieľaným hereckým kolegom okamžite sadla a z práce na seriáli je nadšená: „Poznám Kobru 11 od môjho detstva, takže mám o to väčšiu radosť, že som jej súčasťou – dokonca ako prvá žena, ktorá hrá po Erdoganovom boku. Konečne môžem dokázať, že aj ženy môžu byť akčné,“ povedala.

Nová podoba seriálu Kobra 11 Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Po boku Semira sa v najnovšej sérii objaví...

V slovenskom znení prepožičia svoj hlas komisárke Vicky herečka Petra Vajdová.

A čo na novú parťáčku hovorí Erdogan? "Príbehy v Kobre 11 sú dlhé roky postavené na ústrednej dvojici a s tvorcami sme sa zhodli, že nastal ten pravý čas na ženskú partnerku. V osobe Pie sme našli silnú ženskú hrdinku, z ktorej srší neuveriteľná prirodzenosť. Ľudsky si výborne rozumieme a má zmysel pre akciu,“ vyjadril sa.

Pozrite si poriadne akčnú upútavku na najnovšiu sériu Kobry 11, ktorá vás presvedčí, že tento seriál rozhodne nepatrí do starého železa a budete chcieť vidieť nové časti!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Kobra 11