Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kedysi Slováci tento seriál pozerali dokola! Je veľká nádej, že sa po rokoch vráti

Vyzerá to tak, že sa na televízne obrazovky môže čoskoro vrátiť legendárna kriminálka, ktorú doteraz televízia JOJ vo veľkom reprízuje a našincov rozhodne nenudí. CSI: Kriminálka Las Vegas by sa mohla počas tohtoročnej jesene znova objaviť v špeciálnej minisérii.

27.02.2020 07:00
csi, kriminálka las vegas, Foto:
Kriminálka Las Vegas sa môže pod 20 rokoch od premiéry vrátiť na obrazovky.
debata

Kriminálka mala premiéru v roku 2000 a spôsobila doslova ošiaľ. Moderné spracovanie, nevšedné vyšetrovacie metódy, sympatické obsadenie si získali milióny divákov nielen v USA, ale aj po celom svete. Televízia CBS neváhala a divákom dala presne to, čo chcú. A to bolo viac kriminálok.

Vznikol spin-off Miami, New York a Cyber. Dokopy vzniklo neuveriteľných 36 sezón všetkých seriálov. Las Vegas sa skončila po 15 sezónach, Miami vydržalo 10 sérií, New York deväť a najmenší úspech „zožal“ posledný spin-off Cyber. Ten sa končil po dvoch rokoch.

Všetky seriály sa však končili kvôli klesajúcej sledovanosti, avšak práve Las Vegas vždy bola tou vlajkovou loďou celej frančízy.

Všetko nasvedčuje tomu, že televízia CBS upriamila pozornosť na znovuzrodenie značky CSI. Mala by to byť udalosť tohtoročnej jesene, keďže to limitovanej série by sa mali vrátiť aj pôvodné postavy, teda William Petersen, Marg Helgenberger, Jorja Fox, George Eads, Gary Dourdan and Paul Guilfoyle.

Televízia oficiálne mlčí o tomto úmysle, hovorí sa však o tom, že možný revival je v počiatočnej fáze príprav. Nie sú uzavreté dohody s hercami a tvorcami, preto je ešte celkom možné, že z celého nápadu nakoniec nič nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kriminálka Las Vegas #CSI #oseriáloch