Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria NCIS poteší, ale aj prekvapí! Vráti sa obľúbená postava natrvalo?

Už iba tri týždne zostávajú do štartu novej televíznej sezóny v zámorí. Tamojšie televízie, po letnej pauze, opäť čaká ťažký boj o diváka a nechcú nechať nič náhodu. Vrátia sa overené seriálové hity, ktoré nemôžu zaspať na vavrínoch. Ani ten najväčší hit nemá garantovanú budúcnosť a preto tvorcovia musia publikum niečím prekvapovať.

02.09.2019 07:00
mark harmon, cote de pablo, ncis, Foto:
Návrat Zivy do NCIS bude väčší, ako sa pôvodne predpokladalo.
debata

To je aj prípad kriminálky NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, ktorý sa s úspechom vysiela aj u nás. Televízia CBS od 24. septembra spúšťa vysielanie neuveriteľnej, už 17. série. A to sa ešte nedávno šepkalo o tom, že by aj napriek vysoko nadpriemernej sledovanosti, mohol skončiť.

Vypršala platnosť kontraktu s hlavnou hviezdou Markom Harmonom, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou. Ten sa však dohodol na nových podmienkach, ktoré primárne priniesli vyšší honorár a tak CBS potvrdila aj 17. sériu. Diváci sú stále hladní po kriminálnych zápletkách a nevadí im, že sa už takmer úplne vymenil celý NCIS tím. Pilier seriálu, v podobe Gibbsa, je tám stále a to stačí.

Navyše nadchádzajúca séria je očakávanejšia, ako tie ostatné. Májové finále 16. série totiž vyrazilo skalným fanúšikom dych, keď sa v posledných sekundách záverečnej epizódy do deja vrátila obľúbená postava, ktorú diváci považovali za mŕtvu.

Do seriálu sa vrátila postava, ktorej návrat nebol avizovaný a nikto ho nečakal. Tajnosti okolo návratu tejto postavy zašli tak ďaleko, že o ňom netušili ani samotní účinkujúci. Tvorcovia chceli predísť predčasnému úniku. Do NCIS sa vrátila mimoriadne obľúbená Ziva v podaní herečky Cote de Pablo. Tá sa ako Ziva objavila až v tretej sezóne a seriál opustila v poslednej časti 11. série.

Poslednú stránku scenáru dostal tesne pred nakrúcaním iba Mark Harmon. Nakrúcanie sa začalo, keď ostatní členovia tímu mali za sebou poslednú klapku. „Ahoj Gibbs! Nie je čas na zdvorilosti. Si v nebezpečenstve“, bez okolkov obarila Gibbsa Ziva po návrate po piatich rokoch.

Tesne po odvysielaní záveru 16. série tvorcovia potvrdili návrat herečky aj pre prvú epizódu 17. série. Táto správa potešila každého skalného fanúšika tohto seriálového veterána. Teraz, keď nová séria klope na dvere prišla ďalšia pozitívna správa. Ziva sa z príbehu 17. série len tak ľahko nevytratí. Tvorcovia potvrdili, že sa s herečkou dohodli na ďalšom hosťovaní a mala by sa objaviť ešte v ďalších dvoch častiach, okrem tej úvodnej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Mark Harmon