Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbení herci sa vracajú v seriáli, ktorý ukáže chyby americkej justície

Prípravy na novú televíznu intenzívne prebiehajú aj v zámorí. V septembri sa na divákov vyrúti nespočetne veľa seriálov. Jedným z nich je aj novinka All Rise. Pokračujeme v predstavovaní noviniek z dielne televízie CBS.

22.07.2019 07:00
Simone Missick, all rise, Foto:
All Rise predstaví neopozeranú tvár v podobe herečky Simone Missick ako sudkynu Lolu Carmichael.
debata

Koncom septembra sa pokúsi získať potenciálnych divákov nová právnická dráma All Rise, seriál sa tak zaradí k dlhému zoznamu seriálov, ktoré sa na obrazovkách vystriedalo už niekoľko. Jedno je však isté, diváci milujú zamotané právnické prípady, keď sa k tomu pridá kvapka trefného humoru a kritika justičného systému v USA, môže z toho vzniknúť zaujímavá kombinácia s veľkou šancou zaujať.

Navyše televízia CBS už presne vie, čo jej diváci si žiadajú. Stanica sa dlhodobo nepúšťa do experimentov a aj v tejto sezóne staví na istotu. Overená šablóna seriálu vyskladaná z neštandardných prípadov, ktoré sa budú riešiť neštandardnými spôsobmi, sympatickí hlasní hrdinovia, plus neprovokatívne témy. Takto sa nateraz javí All Rise. A možno to bude stačiť.

V hlavných úlohách sa predstavia aj tváre, ktoré dobre poznajú slovenskí diváci a dlhšie boli mimo obraz. Sympaticky pôsobí ústredná postava Lola Carmichael v podaní herečky Simone Missick. Sekundovať jej bude herec Wilson Bethel ako Mark Callan, známy zo seriálu Doktorka Zoe (Hart of Dixie). Po dlhšej odmlke sa vracia aj Marg Helgenberger ako Judith Benner. Naši diváci si ju iste pamätajú z Kriminálky Las Vegas. V ďalších úlohach sa objaví Jessica Camacho ako Emily Lopez, J. Alex Brinson ako Luke Watkins, Lindsay Mendez ako Sara Pratt a Ruthie Ann Miles ako Sherri Kanski.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #All Rise