Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál niekoľkokrát zrušili a predsa pokračuje! A vysielal sa aj u nás

Tento seriál poprel všetky zabehnuté štandardy. Oficiálne ho zrušili v roku 2007, aj napriek tomu prichádza druhé dodatočné pokračovanie. Reč je o kriminálke Veronika Marsová (Veronica Mars), ktorá získala nový domov a v piatok predstaví plnohodnotnú štvrtú sériu.

26.07.2019 07:00
kristen bell, veronica mars, veronika marsová, Foto:
Obľúbený a dnes už aj kultový seriál Veronika Marsová sa naplno vracia!
debata

Príbeh tejto kriminálky sa začal písať ešte v roku 2004, po troch sezónách dostal nečakanú stopku. V tom čase ešte neexistovali streamovacie televízie, iba štandardné televízie, ktoré o seriál nejavili záujem, aj keď sa rozbehli petície za jeho záchranu.

Zmena prišla v roku 2014, keď sa hlavnému showrunnerovi podarilo vyzbierať v priebehu pár dní šesť miliónov dolárov, aby mohol nakrútiť záverečný film a doprial fanúšikom záver, o ktorý roky žiadali. Zaujímavosťou je, že bola potrebná len polovičná suma na vznik filmu.

Po úspechu filmu a rozmachu online služieb sa čoraz častejšie začalo skloňovať možné pokračovanie, tentokrát omnoho veľkorysejšieho vydania. Viackrát sa skloňovala nová miniséria, ale aj štandardná štvrtá séria. Diváci si však museli počkať až do roku 2019.

Streamovacia spoločnosť Hulu povolala herečku Kristen Bell opäť do služby a návrat svojráznej detektívky poňala naozaj veľkolepo. Fanúšikovia sa dočkajú plnohodnotnej 4. série čítajúcej až osem epizód. Fanúšikovia sa dočkajú všetkých kľúčových postáv zo seriálu, ale aj filmu. Tvorcovia sľubujú iný štýl pokračovania. Tentokrát chcú staviť na jeden komplikovaný prípad, ktorý sa bude riešiť celú sezónu a navyše všetko má byť temnejšie.

Pôvodný seriál sa s úspechom niekoľkokrát vysielal aj na Slovensku, naši diváci však nevideli špeciálny film a otázne je, či niektorá z našich televízií chňapne aj po najnovšom pokračovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Bell #Veronica Mars #oseriáloch #Hulu #Veronika Marsová