Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desivá pravda je vonku! Nikdy sa nevrátim do NCIS, hovorí napadnutá herečka

Po roku, od odchodu obľúbenej herečky Pauley Perrette (Abby) z kriminálky NCIS (Námorný vyšetrovací úrad), sa odhaľuje dôvod jej nečakaného odchodu. A je poriadne prekvapujúci.

21.06.2019 07:00
ncis, pauley perrette, mark harmon, Foto:
Dlhé roky na obrazovkách boli zohratou dvojicou. V zákulisí, podľa herečky Pauley Perrette, panovalo peklo, ktoré mal na svedomí Mark Harmon.
debata

Kriminálny seriál je dobre známy a obľúbený aj slovenským divákom, sa aktuálne otriasa v základoch. Pred čosi vyše rokom oznámila herečka, že v závere 15. série odchádza zo seriálu a naznačila, že za všetko môže psychické a fyzické násilie v zákulisí.

Vtedy konkrétneho vinníka/vinníkov nemenovala. Mohlo by sa zdať, že v dnešnej dobe, keď sa televízie snažia vyhnúť škandálu s obťažovaním a násilím, sa stanica CBS postaví na stranu obete. Očividne sa stal presný opak. Jeden z najsledovanejších seriálov sveta dostal prednosť, aspoň tak to tvrdí herečka, ktorej postava patrila medzi stálice.

Tým, že tvorcovia mali dostatok času napísať Perrette dostatočný koniec, tak aspoň na obrazovkách skončila Abby ako hrdinka. Čo sa nedá povedať o jej odchode po vypnutí kamier. Počas jej poslednej epizódy to vyzeralo tak, že nedostane happy end. Pri vyšetrovaní prípadu sa dostala do prestrelky a ťažko zranená bojovala o život. Jej kolega toľko šťastia nemal a práve to bolo pre Abby hnacím motorom pre odchod z útvaru námorného vyšetrovania. Zo svojich zranení sa dostala, lenže potrebovala dať spravodlivosti nový rozmer.

Lenže po odvysielaní inkriminovanej epizódy sa herečka podelila so svetom s jej reálnymi pohnútkami, prečo dala úspešnému seriálu zbohom. Za všetkým je opakované fyzické násilie, ktorého bola obeťou. Na sociálnej sieti sa rozhovorila o tom, že bola obeťou mediálnej mašinérie, ktorá jej dlho nedovolila povedať pravdu. Hoci herečka (radšej) nekonkretizovala konkrétneho páchateľa, veľmi otvorene hovorí o tom, ako musela roky mlčať o rôznych praktikách.

Uplynul rok a otázky o jej možnom návrate sa začali množiť, v súvislosti s prekvapujúcim návratom Zivy v závere nedávno skončenej 16. série.

Herečka, ktorá aktívne komunikuje so svetom prostredníctvom sociálnych sietí to už nevydržala a vydala jasné posolstvo.

„Do NCIS sa nikdy nevrátim! Už sa ma nepýtajte!,“ povedala jasne a nezostalo len pri ráznom vyjadrení. To, čo zostalo pred časom len v náznakoch, teraz jednoznačne pomenovala. Herečka je, podľa jej slov, vydesená z hlavnej hviezdy seriálu Marka Harmona, ktorý má byť hlavným vinníkom jej odchodu a dlhodobého napádania počas nakrúcania.

Pomenovanie vinníka spôsobilo veľký ohlas, najmä v súvislosti s nedávnym predĺžením zmluvy s hercom, ktorého televízia vyvážila zlatom, len aby pokračoval v nakrúcaní aj 17. série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Pauley Perrette #Mark Harmon