Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte si ďalšie hriechy! Pekelný Lucifer vás zvedie na pochybné chodníčky

Rok po zrušení seriálu Lucifer sa šarmantný pekelník vráti s novou sériou, ktorú si vybojovali fanúšikovia nekompromisnou silu na sociálnych sieťach. Ešte nikdy predtým sa nezdvihla taká vlna nevôle, keď prišlo nečakané zrušenie.

23.04.2019 07:00
lucifer, Foto:
Diváci sa dočkajú odmeny za svoje odhodlanie. Lucifer sa vráti 8. mája už na Netflixe.
debata

Televízia FOX mala Lucifera pod palcom tri roky a sledovanosť sa pohybovala v slušných priemerných hodnotách a seriál si vyslúžil objednávku na nové série. Omnoho silnejšie pôsobil v online priestore a na streamovacích službách, kde sa „skrývalo“ gro diváckej základne. To však pre stanicu nebolo smerodajné a po troch sezónach dostal Lucifer nečakanú stopku. Navyše rozhodnutie o konci prišlo neskoro. V čase, keď sa nedal prepísať scenár a narýchlo vsunúť dostatočnú bodku za celým príbehom.

S týmto rozhodnutím sa nemienili zmieriť milióny fanúšikov po celom svete a tak na Twitteri sa rozpútalo peklo. Milióny príspevkov, boj samotného štúdia Warner Bros, ale aj hercov mali za následok, že Lucifera sa napokon chopil Netflix. Ten si objednal, na začiatok, 10-dielnu 4. sériu. Rozhodnutie prišlo v hodine dvanástej. Existuje pravidlo, že herci a štáb sú viazaní ešte mesiac po oficiálnom rozhodnutí danej televízie o konci seriálu.

Za ten čas existuje ešte šanca na záchranu, keď by seriál odkúpil niekto iný. Lucifera sa podarilo zachrániť. Nedávno streamovací gigant oznámil, že po ročnej pauze od konca tretej série sa Lucifer vráti s avizovaným pokračovaním.

Fanúšikovia očakávajú omnoho odvážnejšiu sériu, keďže streamovacie televízie majú omnoho väčšiu kreatívnu slobodu ako štandardné televízie, ktoré sú viazané prísnymi obmedzeniami a pravidlami pri tvorbe programov. Nová séria prichádza už 8. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Lucifer #oseriáloch