Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milovaný aj nenávidený seriál plný lží sa pokúsi ešte raz o priazeň divákov

Roztomilé mrchy sú späť a v plnej sile. Obľúbený seriál pre mladšie ročníky sa síce nevracia s pôvodným obsadením, ale iba s vybranými postavami, čo skalných fanúšikov iste poteší. Práve návrat dvoch kľúčových postáv z pôvodného seriálu má byť zárukou úspechu Roztomilých mŕch s podtitulom The Perfectionists.

20.03.2019 07:00
pretty little liars, roztomilé mrchy, Foto:
Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars) sa vracia so staronovým zložením. Má šancu na úspech?
debata

Dobrou správou je slovenských divákov je aj fakt, že sa k seriálu dostanú len pár hodín po americkej premiére a to vďaka HBO GO. Online platforma z mesiaca na mesiac prináša čoraz viac nových seriálov s českými titulkami, čím stúpa jej atraktivita.

Pôvodné mrchy už počas svojho vysielania predstavili svoj spin-off seriál Ravenswood, ten sa však skončil veľkým sklamaním a rýchlym zrušením po prvej sezóne. Pätica klamárok napokon povedala svoj posledný príbeh po siedmich sériách, hoci sa dočkal tvrdej kritiky.

Je pravdou, že seriál sa končil v čase, keď bol poriadne kreatívne vyčerpaný a posledné sezóny už ponúkali čoraz absurdnejšie príbehy. Tak či tak, pre televízia Freeform to bol najúspešnejší projekt a preto veľmi rýchlo sa objavili plány, ako v príbehoch o mrchách pokračovať.

Ide so spin-offom The Perfectionists prišla v septembri 2017, keď prišla objednávka na nakrútenie pilotného dielu, ten zaujal a nasledovalo schválenie desaťdielnej prvej série, ktorá má premiéru už v stredu. Aby sa nezopakoval neúspech s prvým voľným pokračovaním, tentokrát je námet viac prepracovanejší a prepojený s pôvodným seriálom.

Pozrite si prvé minúty nového seriálu!

Do hlavných úloh povolala televízia herečku Sashu Pieterse (Alison Dilaurentis) a Janel Parrish (Mona Vanderwall). Voľba ústredného dua postáv je o to prekvapujúcejšia, že v pôvodnom seriáli to boli poriadne nesúrodé charaktery a vtedy im tvorcovia dopriali aj uzavretie deja. Teraz rozohrajú nové dobrodružstvo a musia dostatočne vysvetliť ich nové smerovanie.

Pointa nového seriálu sa ponáša na pôvodný seriál. Alison a Mona spoločne zavítajú do mestečka Beacon Heights, kde je všetko dokonalé. Na prvý pohľad. Dokonalí obyvatelia, dokonalé domy, dokonalé vzťahy. Kým sa nestane prvá vražda a mladé ženy začnú spoznávať odvrátenú stranu „dokonalého“ miesta. Každý má svoje tajomstvá, traumy, motívy. Opäť sa roztočí komplikovaný príbeh, v ktorom nebude nikto nevinný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roztomilé mrchy #oseriáloch #Pretty Little Liars #Pretty Little Liars: The Perfectionists