Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Utópia alebo blízka budúcnosť? Nový seriál ukáže desivú predpoveď

Jedna z najočakávanejších noviniek tohto roka sa predstaví hneď na jeho začiatku. The Passage vydesí posolstvami. Seriál je ďalším, ktorý vznikol na základe knižnej predlohy z pera svetoznámeho spisovateľa Justina Cronina a jeho rovnomennej trilógii.

14.01.2019 07:00
the passage Foto:
Nový seriál The Passage rozpovie dojemný príbeh agenta a malého dievčatka, obaja budú utekať pred vládou, ale aj desivou budúcnosťou.
debata (2)

Dej je založený na šokujúcej úvahe, ktorá nie je až tak vzdialená realite. Ľudstvo je predávkované liekmi a ich účinnosť postupne klesá. V tomto seriáli ochrana pred chorobami zlyhá. Objavila sa nová pandémia, ktorá zabíja ľudí v priebehu niekoľkých hodín. Svet na pokraji masovej paniky a zrútenia celej civilizácie.

Tím vedcov však testuje novú vakcínu, ktorá môže urobiť každého jedinca imunného voči chorobám. Problémom je, že vedľajšie účinky sú fatálne. Dospelé „pokusné králiky“ sa menia na bezduché monštrá. Použitie vakcíny na ľudstvo by znamenalo jeho koniec.

Americká vláda rozbehne preto mimoriadne kontroverzný plán, keď jedinou nádejou je dievčatko, ktoré môže byť kľúčom k vyriešeniu účinku lieku. Dozorujúci agent však nebude mať srdce obetovať život nevinného dieťaťa a spoločne sa dajú na útek pred celým svetom.

Že ide o seriál, ktorý sa môže stať hitom svedčí aj fakt, že trailer si k nemu pozrelo už 10 miliónov užívateľov a to je mimoriadny a najmä ojedinelý výkon. Už to dáva tušiť, že si k nemu diváci nájdu cestu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Cronin #oseriáloch #The Passage