Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší seriál vstáva z mŕtvych, po niekoľkýkrát za sebou!

Návrat zrušených seriálov teraz hýba svetom televíznej zábavy. Niektoré revivaly sa vydarili, iné nie. Teraz je na rade ďalší a diváci po celom svete jásajú!

02.10.2018 07:00
kristen bell, veronica mars, veronika marsová, Foto:
Pre herečku Kristen Bell je rola Veroniky Marsovej srdcovkou. Vráti sa v ďalšej minisérii.
debata

Obľúbená odľahčená kriminálka Veronika Marsová (Veronica Mars) sa opäť vráti. Tento seriá sa s úspechom vysielal aj na Slovensku a niekoľkokrát reprízoval. Pôvodná verzia seriálu sa v televízii dočkala len troch sérií a za ten krátky čas sa stal doslova fenoménom, hoci sledovanosť nikdy nebolo enormná.

Svojich divákov si seriál našiel inde, ako priamo v televízií. V časoch nedávno minulých sa na sledovanosť počas premiéry prihliadalo ešte prísnejšie ako teraz a televízia The CW konala z jej pohľadu logicky, keď dala mladej kriminalistke v roku 2007 prvú stopku.

Celkovo vzniklo 64 epizód a z hlavnej predstaviteľky Kristen Bell sa stala veľká hviezda, ktorá sa často objavuje aj na striebornom plátne. Aktuálne je súčasťou úspešného komediálneho seriálu The Good Place z dielne NBC, ktorý vstupuje do tretieho roka vysielania. Ani jej záväzky k tomuto seriálu neohrozia návrat Veroniky Marsovej. The Good Place má len 13-dielne série, takže čoskoro bude herečka opäť k dispozícii.

Trailer k špeciálnemu filmu, ktorý vznikol v roku 2014.

Po šokujúcom zrušení pôvodného seriálu, ktorý mal otvorený koniec bolo niekoľko pokusov, ako vrátiť nádejnú agentku FBI opäť do služby. Klasické televízie nemali o ňu záujem, zdráhali sa jej ujať kvôli nízkej sledovanosti. Malý zázrak sa stal v roku 2014, keď sa autorovi seriálu Robovi Thomasovi podarila vyzbierať potrebná suma, aby sa pustil do záverečného filmu. Poskladali sa naň fanúšikovia. Filmári potrebovali tri milióny dolárov, v priebehu niekoľkých dní sa dostali na dvojnásobnú sumu.

Do filmu sa vrátili pôvodné postavy a niekdajší seriál dostal potrebnú bodku, ale aj zaujímavý posun vpred, ktorý otvoril možnosť sa nepravidelne vracať späť. Už minulý rok sama herečka potvrdila úvahy o ďalšom pokračovaní. Bell v tom čase tvrdila, že v pláne je ďalšia 6-dielna miniséria.

Po roku prišla radostná správa, keď streamovacia služba Hulu potvrdila vznik až 8-dielnej novej série, do ktorej je ambíciou vrátiť všetky pôvodné postavy, ale aj tie nové, ktoré sa objavili vo filme. Veronika Marsová má teda potvrdený návrat v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Bell #Veronica Mars #oseriáloch #Veronika Marsová