Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na Meghan Markle! Kravaťáci hlásia rovnako hviezdnu posilu

Seriál Kravaťáci (Suits) sa tešia obľúbe aj na Slovensku, hoci sa doteraz odvysielalo len šesť sérií. V USA sa čaká na ôsmu, prelomovú sériu. V najnovšom pokračovaní príde k výraznej obmene obsadenia, keďže na konci sedmičky odišla Meghan Markle, ale aj Patrick J. Adams.

20.06.2018 07:00
debata
Obľúbená herečka Katherine Heigl sa stáva novou... Foto: USA Network
kravaťáci, suits, katherine heigl, Obľúbená herečka Katherine Heigl sa stáva novou hviedzou seriálu Kravaťáci, ten štartuje ôsmu sériu už 18. júla.

Markle (Rachel) sa vzdala svojej kariéry herečky a stala sa súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Našťastie, tvorcovia jej odchod tušili skôr, ako ho sama oznámila a prirodzene dej siedmej série pripravili tak, aby na jej konci sa dočkala dostatočného konca. Jej zajačie úmysly využil aj jej herecký kolega Patrick J. Adams (Mike) a nepredĺžil svoj končiaci kontrakt. V seriáli sa obaja dočkali happyendu. Harvey Spectre (Gabriel Macht) sa preto musel zmieriť s tým, že jeho kolegovia, ale najmä priatelia tentokrát naozaj odchádzajú.

Ako sa seriál teda vysporiadal s ich odchodom? Scenáristi im dopriali vo finále rozprávkovú svadbu a potom sa obaja rozhodli odísť do Seattlu a rozbehnúť vlastnú právnicku firmu.

Producenti seriálu musia pre ôsmu sériu priniesť úplne nový námet, keďže práve na Mikeovi spočiatku stála pointa seriálu, keď predstieral, že je vyštudovaný právnik a Harvey ho dlhé roky kryl. Tento príbeh sa definitívne uzavrel.

Pre scenáristov to však nie je problém a do nového príbehu príde nová herecká posila, ktorá má predčiť aj odídenú už vojvodkyňu. Je to herečka Katherine Heigl, známu najmä zo seriálu Klinika Grace (Grey's Anatomy). Tá sa po niekoľkých neúspešných pokusoch pokúsi vrátiť do sveta seriálov. Nakrúcanie novej série je v plnom prúde a televízia konečne ponúka prvý pohľad na možnú novú hviezdu Kravaťákov, ktorá má zabezpečiť dostatočne vysokú sledovanosť, aby seriál mohol pokračovať aj naďalej.

Najnovšia séria sa predstaví divákom 18. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katherine Heigl #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci