Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Shannen Doherty je späť! V smiešno-krutej vražednej smršti

Herečka Shannen Doherty sa vracia v plnej sile! Po mimoriadne náročnom období, keď dlhodobo bojovala s rakovinou, sa predstavuje v novinke Heathers. Zaujímavosťou je, že pred rokmi sama účinkovala vo filmovom spracovaní.

22.01.2018 07:00
shannen doherty, heathers Foto:
Shannen Doherty v seriálovej novinke Heathers.
debata

Je to jej prvá úloha a veľký návrat do sveta seriálov po jej vyhratom boji. V čase nakrúcania ešte podstupovala záverečnú fázu liečbu, ani dozvuky ťažkých liekov a nepríjemných stavov jej nezabránili tomu, aby sa opäť postavila pred kamery. A výsledok? Na Doherty niet známky o pekle, ktorým si prešla.

Herečka o svojej chorobe nemlčala. Práve naopak. So svojím bojom sa pravidelne detailne delila s priaznivcami na sociálnych sieťach. Tí jej v najťažších chvíľach dopriali veľkú podporu a slová útechy, ktoré jej pomáhali ďalej bojovať. Aj v čase, keď to s ňou nevyzeralo práve najlepšie. Držala sa aj zásady, že najlepšou terapiou je práca a keď prišla ponuka zahrať si v seriálovom remaku Heathers, tak neváhala.

Seriálová novinka je moderným spracovaním klasickému filmu, v ktorom sa diváci ponoria do hlbín stredoškolskej nevraživosti. Šikana, ohovoránie, sex, pokrivené vzťahy. To sú spoločným menovateľom života teenagerov. Lenže objaví sa niekto, kto by chcel s tým skoncovať a odstrániť hlavnú postavy týchto problémov. A rozbehnú sa prípravy na vraždu.

Heathers bude mať premiéru 7. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shannen Doherty #Heathers #oseriáloch