Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zastavte tyranskú prezidentku USA! Homeland predstavuje kontroverzné pokračovanie

Seriál Homeland - Zradca je dobre známy aj slovenským divákom, na Pluske bolo odvysielaných už niekoľko sérií. Fanúšikovia v USA sa však už tešia na siedmu sériu.

16.12.2017 07:00
homeland, claire danes, Foto:
V novej sérii proti sebe bude stáť agentka CIA Mathisonová a prezidentka USA Keenová.
debata (2)

Televízia Showtime, len pred pár dňami, potvrdila štart dlhoočakávanej siedmej série, ktorá nadviaže na udalosti s finále predchádzajúcej série a bude pokračovať v pomerne kontroverznom príbehu. Málokedy sa stane, že najväčším zloduchom na obrazovke je ten najvyšší politik. V Homelande je to americká prezidentka Keenová (Elizabeth Marvel). Popredná agentka Mathisonová (Claire Danes) bude „korčuľovať po poriadne tenkom ľade“.

Špionážny thriller pokračuje v rebélii Mathisonovej voči systému. Vzbúrila sa voči prezidentke a pokúši sa zosadiť zločincov vo vláde pod vedením tyranskej prezidentky, ktorá porušila všetky etické kódexy. Homeland sa bude zaoberať aj témou porušovania základných ľudských práv. Prezidentka Keenová nechala totiž zatknúť dve stovky agentov, čím porušila ich práva, len aby zamietla za sebou stopy.

Tiež nebude chýbať snaha skupiny ľudí odhaliť zločiny prezidentky a tieto dva znepriatelené tábory nebudú váhať v snahe dôjsť do cieľa. Doňho však dorazí len málokto. Homeland je charakteristický neľútostným vraždením postáv a nebude inak ani v siedmej sérii. Najvyššia politika sa ukáže byť poriadne prehnitou záležitosťou.

Siedma séria Homelandu má premiéru 11. februára 2018.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Claire Danes #Homeland #oseriáloch