Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší návrat Prison Breaku na spadnutie?

Vyzerá to tak, že šiesta séria Prison Breaku (Útek z väzenia) sa stane skutočnosťou. Jeden z hlavných predstaviteľov, možno, prezradil viac, ako televízia chcela.

15.12.2017 07:00
prison break, michael scoffield, Foto:
Herec Wentworth Miller uvažoval o ukončení kariéry. Jeho plány zrejme odsunie ďalšia séria Prison Breaku.
debata

Herec Dominic Purcell, ktorý stvárnil Lincolna, brata hlavného hrdinu, sa na sociálnej siete pochválil informáciou, že sa pracuje na nových epizódach. Táto informácia je o to prekvapujúcejšia, že televízia FOX informáciu o novej sérii oficiálne nikdy nepotvrdila.

@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works.

A post shared by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on

Keď sa seriál, počas tohtoročnej jari, vracal po niekoľkých rokoch na obrazovky s novým príbehom a starými postavami, bola to veľká udalosť. Nakoniec sa veľké očakávania nenaplnili a diváci prijali piatu sériu pomerne rozporuplne. Tvorcovia nemali ľahkú pozíciu, v podstate museli dementovať informácie zo 4. série, ktorá uzatvárala pôvodný seriál a museli rozohrať nový príbeh s postavami, ktoré boli zdanlivo mŕtve. Reč je najmä o hlavnej postave – Michaelovi Scofieldovi, ktorý „zomrel“ na konci seriálu.

Piata séria, po rokoch, tento fakt zvrátila a znovu sa rozohral zúfalý boj o záchranu. Sledovanosť nakoniec rebríčky nezbúrala, práve naopak. Výsledky boli skôr priemerné. Fanúšikovia premiérové epizódy prijali vlažne, teda čo sa týka sledovania seriálu počas určeného času vo vysielaní. Bolo viac ako zjavné, že diváci si Prison Break pozrú inokedy a tam sa aj skrývali stratené milióny.

Televízia FOX nekomentovala dosiahnuté výsledky, po skončení piatej série potvrdila len ambíciu, že k tomuto formátu sa jedného dňa určite vrátia. Ak tvorcovia budú mať dostatočne dobrý námet. Zrejme ten sa našiel a potichu sa pracuje na ďalšom pokračovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prison Break #oseriáloch