Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultová Veronica Mars sa druhýkrát vráti do služby

Kultový seriál Veronica Mars (Veronika Marsová), ktorý si našiel svojich divákov aj na Slovensku, sa čoskoro dočká druhého „zmŕtvychvstania“ a vráti sa s novými epizódami.

26.10.2017 11:00
veronika marsova Foto:
Herečka Kristen Bell ako Veronika Marsová.
debata

Hlavná predstaviteľka seriálu – Kristen Bell – potvrdila, že s hlavným autorom seriálu Robom Thomasom pracujú na tom, aby sa čoskoro vrátili s novou minisériou. Bell, ktorá dve sezóny hviezdi v sitcome Good Place s Tedom Dansonom, už minulý rok hovorila o možnom návrate, aktuálne je známa aj podoba revivalu. Nebude to žiadny jednorázový film, ako v roku 2014.

Bell spolu s Thomasom sú už niekoľko mesiacov v intenzívnom kontakte a zhodli sa, že Veronica Mars lepšie funguje s epizódnymi príbehmi v porovnaní s filmom, preto majú ideu pripraviť 6-dielnu minisériu s uzavretým príbehom. Niečo v štýle retro seriálu To je vražda, napísala. Ten sa taktiež nepravidelne vracal s novými príbehmi. Podľa herečky je toto ideálny formát, ako divákom dopriať príbehy, po ktorých stále prahnú.

Seriál Veronica Mars sa vysielal v rokoch 2004 – 2007 a dožil sa 64 epizód. Po troch sezónach ho televízia The CW musela, hoci nerada, zrušiť pre nízku sledovanosť. Vtedy rozhodnutie o konci prišlo príliš neskoro a nestihol sa pripraviť scenár s dostatočným koncom a sklamaní diváci žiadali ukončenie. Toho sa dočkali až v roku 2014 a to len vďaka ich nekonečnej priazni.

Tvorcovia sa márne snažili o návrat prostredníctvom televízie, ten im nevyšiel. Prišli s nevšednou myšlienkou. Prostredníctvom Kickstarteru požiadali fanúšikov o peniaze. Vtedy potrebovali dva milióny dolárov na nakrútenie celovečerného filmu. Ohlas fanúšikov spôsobil priam zemetrasenie a v priebehu niekoľkých dní sa poskladali na film až 5,7 miliónmi dolárov. Film s jednoduchým názvom Veronica Mars sa dostala aj do kín a následne si ho mohli diváci stiahnuť.

Zrejme ani to skalných fanúšikom nestačilo. Druhý návrat je teda na spadnutie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Bell #Veronica Mars #oseriáloch