Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nové Akty X rozpútajú peklo na Zemi

Cez leto nakrúcanie, v septembri prvé fotky a v októbri plnohodnotný trailer, ktorý odhalí zápletku 11. série. Presne takto tvorcovia odprezentovali svoj plán predstaviť dlhoočakávaný druhú návrat The X-Files (Akty X) a splnili ho do bodky.

09.10.2017 09:36
akty x, mulder, scullyová, x-files, Foto:
Mulder a Scullyová sa vrátia v 10-dielnej 11.sérii začiatkom budúceho roka.
debata

Mulder a Scullyová v najnovšej sérii pôjdu až na doraz. Vrátia sa všetky dôležité postavy aj z pôvodného seriálu, ale aj revivalovej 10. série. Vyzerá to na skvelý mix postáv, ktoré spravia z novej série tú najlepšiu.

Príbeh 11. série očividne podľa traileru nadviaže na udalosti zo šokujúceho finále predchádzajúcej série, v ktorom duo agentov prišlo na stopu najväčšieho sprisahania v histórii ľudstva. Zneužitie mimozemskej technológie vo svoj prospech. Nová séria zájde ešte ďalej.

Vyzerá to tak, že Mulder a Scullyová objavili len špičku ľadovca s tým, že „niekto“ necháva celý svet veriť v mimozemský teror a pritom ide zrejme o koordinovanú spoluprácu. Ľudstvo sa ocitá na hranici svojej existencie a tvorcovia sa rozhodli svojim spôsobom povedať príbeh o regulovaní ľudskej rasy, ktorá sa premnožila.

Do toho vstúpi Mulder so Scullyovou, pričom Dana bude ďalej zúfalo hľadať svojho syna Williama, ktorý má byť kľúčom k prežitiu nielen Muldera, ale aj ľudstva. Nemôžu nikomu veriť, odhalenie celého komplotu ich môže stáť život. Chce byť ich syn vôbec nájdený? Stali sa obaja obeťami vlastného sprisahania? Nemajú veľa času na nájdenie pravdy, keďže 11. séria môže rozpútať peklo na Zemi! Televízia FOX zaradí novú sériu do vysielania začiatkom budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #Gillian Anderson #David Duchovny #The X-Files #THE X-FILES (Akty X) #oseriáloch