Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - kto zavraždil spisovateľa?

18.03.2010 17:03
debata

Vražda v milostnom trojuholníku!

Už 1.apríla uvedie televízia FOX premiérové časti 5.série!

Momentálne má seriál Bones (Kosti) v Amerike vysielaciu prestávku trvajúcu vyše mesiaca, no apríl prinesie zmenu. Hneď v úvodný večer mesiaca televízia FOX naservíruje divákom novú, premiérovú časť 5.série. Konkrétne to bude 15.časť s názvom The Bones on the Blue Line a doktorka Brennanová a agent Booth budú zase riešiť zaujímavý prípad. Príbeh sa začne nehodou v metre, keď príval vody vykoľají metro a vyplaví na povrch mŕtvolu, ktorá je v pokročilom štádiu rozkladu a na prvý pohľad ju nebude možné identifikovať. Celý tím v Jeffersonovom ústave sa teda pustí do práce na identifikácii, neskôr zistia, že sa jedná o spisovateľa Martina Aragona, ktorý bol zapletený do milostného trojuholníku. Bola to teda vražda zo žiarlivosti?

Brennanová vydáva svoju novú knihu, ktorá má opäť obrovský úspech, no prinesie jej do cesty aj dotieravého novinára a Brennanovej prekáža jeho prítomnosť. Sweets, ktorý bol zhodou okolností v havarovanom metre pod tlakom situácie sa rozhodne spraviť veľké zmeny v živote.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

A už o týždeň neskôr, 8.apríla nás čaká jubilejná stá časť seriálu a tvorcovia si pre nás divákov pripravili naozaj špeciálnu časť!

Tvorcovia oficiálne oznámili, že stá časť seriálu sa točiť okolo prvého prípadu Bootha a Brenannovej a potvrdili tým špekulácie, ktoré sa už niekoľko týždňov šírili seriálovým svetom. Posunieme sa teda o 6 rokov dozadu a pozrieme sa na situáciu, kedy Booth a Brenannová prvýkrát stretnú. Možno ste si mysleli, že ich prvé stretnutie bude pozitívne, no mýlite sa! Booth požiada Brennanovú o pomoc pri riešení prípadu zavraždeného dievčatka. Pri vyšetrovaní prípadu sa pozrieme na prvé konflikty medzi týmito dvoma, kedy Temperance bude urážať celé FBI a pozrieme sa aj na to, ako vznikla Brennanovej prezývka Kosť. Zaujímavosťou bude, že v tej dobe bol Hodgins tučný a Cam bude iba obyčajná obhliadačka mŕtvol a ako čerešničku na torte uvidíme znova Zacka! A prečo sa vlastne pozrieme na ich prvý prípad? Za všetko môže Sweets, ktorý chystá knihu o ich „pracovnom“ vzťahu a poprosil ich, aby mu povedali o ich prvom stretnutí. Je jasné, že tento diel bude veľmi vtipný. Navyše záver časti by mal priniesť zaujímavé rozuzlenie, údajne by malo dôjsť k prvému bozku medzi Brennanovou a Boothom, dočkáme sa teda konečne vytúženého okamihu. Tento okamih je zachytený aj v závere priloženého traileru.

Opakujem, táto časť bude odvysielaná už 8.apríla a bude to konkrétne 16.časť s názvom The Parts in the Sum of the Whole.

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)