Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - smrť čaká v akváriu!

21.04.2010 10:12
debata

Smrť čaká v akváriu!

Aký kontroverzný prinesie nová časť 5.série?

Televízia FOX už zajtra večer odvysiela novú časť 5.série Bones (Kosti), čaká nás 18.časť s názvom The Predator in the Pool a opäť sa môžeme pripraviť na zaujímavý prípad, ktorý bude musieť náš tím vyriešiť.

Pracovníci v miestnom akváriu nájdu zvyšky ľudského tela a navyše nájdu aj zvyšky v žalúdku žraloka. Takže niekto mal naozaj veľkú smolu. Booth a Brennanová sú teda privolaní do akvária, aby objasnili o koho ide. Po sérií skúmaní v Jeffersonskom ústave tím zisťuje, že sa jedná o miestneho pracovníka, ktorý pôsobil v akváriu a bol veľkým zástancom prírody, no pred nejakým časom zmizol a nikto o ňom už nepočul až doteraz. Kto sa chcel zbaviť aktivistu za práva prírody?

Navyše Booth sa stretáva s miestnou morskou biologičkou, ktorá o Bootha má záujem a netají sa tým. Všimne si to aj Brennanová, ktorej to začína vadiť, začína si uvedomovať, čo pre ňu Booth znamená. Musia si ujasniť svoj vzťah…

A práve otázka ich vzťahu bude téma číslo jedna do konca série, kedy nás čaká veľa prekvapení. Po odvysielaní stej časti seriálu sme mali možnosť vidieť ako sa začala spolupráca Bootha a Brennanovej a videli sme aj ich prvý bozk a čo to s nimi spravilo. Bude sa hlavne riešiť, či bude dobré, aby boli aj naďalej len kolegovia a priatelia alebo niečo viac. Bude to znamenať koniec ich spolupráce?

Brennanová bude skôr toho názoru, aby boli priatelia, myslí si, že prípadný vzťah by mohol uškodiť nielen im, ale aj ostatným a v prípade rozchodu a nevie si predstaviť, že by stratila Bootha. Herec David Boreanaz (Booth), ktorý režíroval prelomovú stú epizódu sa vyjadril o svojej postave tak, že Booth je silná osobnosť a je ochotný na Brennanovú počkať a pritom žiť si svoj život.

Čo sa týka finále 5.série, tak táto téma sa tiahnuť až do poslednej časti aktuálnej série a v tejto časti by sa malo stať opäť niečo prevratné v ich vzťahu.

Herci sa zhodli, že finále série prinesie jedným slovom veľkú zmenu!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

A pozrieme sa, čo nás čaká v budúcotýždňovej časti, 19.časť s názvom The Rocker in the Rinse Cycle bude odvysielaná 29.apríla. Vyšetrovanie zavedie Bootha a Brennanovú do Rock'n Rollového kempu, kde pôsobil bohatý dobrodruh. Jeho zvyšky našli v hotelovej práčke a tak musia nájsť vraha. Samozrejme im pomáha aj náš tím a Angela spolu s Hodginsom musia využiť svoje hudobné znalosti, navyše pri zvyškoch sa našli pozostatky mamutieho kla a tak musia vyšetriť, či sa tam nenáchadzajú nejaké dôkazy. V tejto časti nás čaká vtipný moment, kedy Booth a Brennanová v kempe budú spievať!

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)