Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - aké bude ich prvé stretnutie po roku?

07.07.2010 10:36
debata

Bones

Season 6

Kedy sa znova stretnú?

 

Prvé informácie o pripravovanej 6.sérii sú plné prekvapení!

 

Hoci je v plnom prúde nielen seriálová uhorková sezóna, neznamená to však, že tvorcovia seriálov oddychujú. Práve naopak! Usilovne chystajú nové epizódy, aby v septembri mohli diváci pokračovať v sledovaní.

Niektoré sa už dokonca natáčajú. Najmä najmenšia televízia CW už v plnom prúde spustila natáčanie 4.série Gossip Girl v Paríži, takisto padla už aj prvá klapka 10.série Smallville a ostatné natáčanie sa rozbehne v najbližších dňoch.

V televízii FOX, pod ktorú patrí aj Bones (Kosti) však ešte vládne letný oddych a 6.séria sa začne natáčať pravdepodobne na prelome mesiaca júl/august.

No tvorcovia už majú niekoľko námetov.

Prvé prekvapenie, ktoré budú musieť diváci zniesť je časový posun. Medzi nedávno skončenou 5.sériou a chystanou 6.sériou bude ročný posun. Súvisí to so vzťahom Bootha a Brennanovej, obaja majú strach zo svojich citov jeden k druhému a tak Brennanová sa rozhodla na rok odísť na ostrov Maluku, kde sa bude venovať výskumu a Booth na rok odišiel do Afganistanu.

Dúfajú, že život oddelene im pomôže, no bude to tak?

Tvorcovia naznačujú, že stretnutie v prvej epizóde 6.série nebude príliš šťastné. Ubehol rok po tom, ako sa celý tím rozpadol, no teraz akoby náhodou sa všetci stretávajú. Brennanová sa vracia do Washingtonu, Angela a Hodgins sa vracajú z Paríža a takisto aj Booth, no nikto netuší o tom druhom, že sú späť v meste.

Je načase, aby sa v Jeffersonskom ústave opäť stretol celý tím výskumníkov.

Veľké stretnutie čaká Brennanovú a Bootha v kaviarni, kde náhodou na seba narazia…Ako sa budú k sebe správať? Ochladli ich city natoľko, aby opäť spolu mohli pracovať? Je tu ešte šanca, že všetko bude tak ako to bolo predtým?

Navyše obaja sa budú snažiť nadviazať vzťah vo svojich nových pôsobiskách. Najmä Booth nadviaže vzťah v Afganistane s istou novinárkou, s ktorou príde aj do Washingtonu, no či ich vzťah vydrží opätovné stretnutie s Brennanovou je vo hviezdach.

Producent Stephen Nathan potvrdzuje, že prvé stretnutie po roku zmení všetko a celá séria bude plná zmien, ktoré sa divákom určite budú páčiť. Cieľom je vrátiť seriálu niektoré prvky, ktoré mal v úvodných sériách. Predsalen, štartuje 6.séria a je nutné, aby seriál nestrácal dych. A práve zmeny, ktoré sa odohrajú dávajú seriálu šancu na ďalšie dva roky zápletiek a príbehov.

     

Dr. House príchádza na blog! Už od septembra!

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)