Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - pozor na sériového vraha! Kto bude obeť?

17.08.2010 11:12
debata

Pozor na sériového vraha! Kto bude obeť?

Kompletné informácie o 6.sérii seriálu Bones (Kosti)!

Leto sa nám pomaly chýli ku koncu a ako ste si mohli všimnúť postupne pribúdajú články o každom jednom seriálovom hite, o ktorom píšem na blogu. Máte možnosť sa dozvedieť kompletné informácie o chystaných prekvapeniach v nových sériach.

Dnes je rad na ďalší seriál – Bones (Kosti), ktorý sa na televízne obrazovky vráti už 23.septembra, kedy sa začne 6.séria s názvom The Mastodont in the Room.

Ako na začiatku leta sa zdalo, že v Bones nás čaká časový posun, tak toto tvorcovia potvrdili a úvodná časť novej série sa bude odohrávať rok po udalostiach vo finálovej časti 5.série. Booth rok pôsobil v Afganistane, Brennanová odišla na antropologický výskum na exotický ostrov, Angela a Hodgins začali život v Paríži, po ktorom vždy túžili, Cam začala novú prácu patologičky. Celý tím sa rozpadol. Nie je dôvod nato, aby sa všetci znova stretli. Stane sa však niečo, čo ich prinúti sa vrátiť. Za všetko bude zodpovedná Cam, ktorá požiada o pomoc pri riešení jedného prípadu a tak všetci sa vrátia do Washingtonu. Najviac očakávané stretnutie bude medzi Brennanovou a Boothom. Ochladli ich city? Booth však neprichádza sám, našiel si novú priateľku, novinárku Hannah. Zdá sa, že je šťastný, no opätovné stretnutie s Temperance otvorí staré rany. Brennanová, či chce alebo nie, si musí priznať, že žiarli na jeho novú priateľku a bude to medzi nimi poriadne iskriť.

No obidvaja sú tvrdohlaví a stále dávajú prednosť profesionálnemu vzťahu pred osobným. Všetko musí bokom, keď opäť začnú vyšetrovať záhadné prípady.

No Hannah samozrejme vidí napätie medzi Brennanovou a Boothom, no nemieni sa ho vzdať a bude bojovať. Hannah stvárni herečka Katheryn Winnink, ktorú sme mohli účinkovať ako hosťujúcu postavu v seriáloch Dr. House, CSI: Las Vegas, prípadne Criminal Minds. V Bones sa zdrží minimálne 5 epizód.

V nasledujúcich epizódach nás čakajú aj zaujímavé prípady napríklad z prostredia teenagerskej reality show, prípadne sa objaví telo, ktoré všetkými znakmi sa bude podobať Brennanovej, chce sa jej niekto touto cestou pomstiť a ukázať jej, že ju chce zabiť? A tu sa dostávame k celosériovej zápletke.

Tvorcovia si pre 6.sériu prichystali zápletku so sériovým vrahom, ktorý bude zanechávať postupne stopy a tým bude ukazovať svoj úmysel zabiť niekoho z nášho tímu. Kto to bude? Údajne nás čaká skutočne napínavá séria, lebo nikto sa nebude cítiť v bezpečí a obeťou sa môže stať ktokoľvek. Tvorcovia potvrdzujú, že na konci príbehu je skutočne aj obeť, ktorú dobre poznáme. Kto to však bude samozrejme prezradiť nechcú, ale ako tvrdia táto séria bude zatiaľ najlepšia, akú sme zatiaľ videli. Čaká na nás veľa zmien, čo sa týka medziľudských vzťahov, príbehov a keď k tomu pripočítame hrozbu smrti, vychádza nám z toho veľké napätie tiahnuce sa celou sériou.

Na záver je potešujúca správa pre všetkých slovenských divákov. Televízia JOJ od septembra zaraďuje do vysielania 5.sériu Kostí do svojho tradičného slotu, teda v stredu okolo 22 hodiny. Už o niekoľko dní začne určite aj promovať nové série seriálov, ktoré uvedie v slovenskej premiére.

A ešte jedna malá poznámka, pomaly s bližiacim sa štartom novej televíznej sezóny ožíva aj sekcia linky! Už teraz si môžete pozrieť prvé zábery z nových sérii. Napríklad Gossip Girl, The Vampire Diaries, Smallville, Stargate Universe!

Hviezdna jeseň sa začína už 9.septembra!Blog o seriáloch v novom formáte od septembra aj na hobbyportal.sk!

Gossip Girl – Season 4 od 13.septembra!

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)