Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - vzájomné iskrenie ich privedie späť k sebe!

21.09.2010 15:52
debata

Vitajte späť!

6.séria prichádza a s ňou aj komplikované prípady a tiež komplikované vzťahy!

Po letnej prestávke už tento štvrtok vtrhne na televízne obrazovky televízie FOX obľúbený seriál Bones (Kosti)! Konkrétne nás čaká úvodná časť 6.série s názvom The Mastodont in the Room, uvidíme začiatok veľkých zmien, ktoré nás čakajú. Dej oproti záveru 5.série sa posunie o rok a životy našich obľúbených hrdinov sa zmenili. Hodgins a Angela spokojne žijú v Paríži, Booth je stále v Afganistane, Brennanová na ostrovnom prieskume, zdá sa, že legendárny tím antropológov sa definitívne rozpadol…

Všetko zmení prosba ich bývalej kolegyne Cam, ktorá zostala aj naďalej pracovať v Jeffersonskom ústave ako patologička. Jej prosba je veľmi naliehavá, je na vlásku jej kariéra a tak sa musia všetci poponáhľať späť do Washingtonu pomôcť starej známej. Všetci si však uvedomujú, že už stratili ten povestný elán, aby sa vrátili späť do starej práce a sú rozhodnutí, že okamžite ako to bude možné, tak sa vrátia svoje životy tam, kde boli ostatný rok. Cam Saroyan má momentálne veľmi kontroverzný a citlivý prípad úmrtia malého chlapca a je pod veľkým tlakom a tak hoci neradi, všetci z tímu jej pomôžu pri objasnení. No spoločné stretnutie po roku nebude až také príjemné ako si mysleli. Najmä stretnutie Bootha a Brennanovej bude nepríjemné, keďže celá situácia okolo rozpadu tímu majú na svedomí títo dvaja, keď si uvedomili v závere 5.série, čo k sebe cítia, vzájomný strach z neznámeho ich donútil k rozhodnutiu, že sa viac nemôžu vidieť. Brennanová všetko zviedla na profesionálnu stránku veci a Booth musel súhlasiť, aj keď nerád. V Afganistane na misii začal Booth „nový“ život aj s novou priateľkou, s ktorou sa vráti aj do Washingtonu a Brennanová bude zaskočená, čo vidí. Uvedomuje si, že ani rok nič nezmenil na jej citoch k Boothovi, no logické myslenie je predsa dôležitejšie! Spoločný rozhovor odkladajú až bude prípad uzavretý, no vyšetrovanie sa komplikuje a dôkazy ukazujú naozaj šokujúce zistenia. Kto nakoniec zabil malého chlapca?

O týždeň nato, teda 30.septembra bude seriál pokračovať novou časťou s názvom The Couple in the Cave a ako názov už naznačuje, náš tím, ktorý sa medzičasom dal dokopy čaká vyšetrovanie prípadu úmrtia páru v jaskyni, vyšetrovanie odhalí, že sa jedná o muža a ženu a ich vzájomné finančné prepojenie, bola to vražda pre peniaze? Dôležitejšia pozornosť sa bude upierať na Bootha a Brennanovú, ktorý si stále nevyjasnili dôležité skutočnosti, všetko sa však skomplikuje, keď Booth predstaví Brennanovej jeho novú priateľku. Brennanová, či chce alebo nie veľmi žiarli, no všetko dokonale skrýva, no všetko sa v nej kopí, vidí, že títo dvaja sú spolu šťastní a rozhodne sa, že bude ticho a Boothovi o svojich citoch nepovie. Navyše je šokovaná, že človek je schopný takých silných citov a že jej povestná logika proste prestala fungovať…

Už počas leta som písal, že v 6.sérii nás čaká veľká zápletka so sériovým vrahom a tvorcovia túto informáciu potvrdili, postupne počas vysielania 6.série sa začnú objavovať prvé náznaky konania tohto vraha až postupne tieto náznaky sa spoja do celku a všetci pochopia, že pred sebou majú reálnu hrozbu. Hrozba je o to väčšia, že konanie vraha je nevyspytateľné a nikto z tímu sa nemôže cítiť v bezpečí. Tvorcovia taktiež potvrdili, že na konci série nás čaká šok, keď niekto z hlavných postáv sa stane vrahovou obeťou! Kto to bude?

Druhá správa zo zákulisia hovorí, že do seriálu zaletí aj bocián a prinesie nového, malého člena tímu. Ktorá bude tá šťastná? Na túto otázku však poznáme odpoveď, rodičmi sa stanú Angela a Hodgins!

http://www.youtube.com/watch?…

Čítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

Seriálové novinky prichádzajú!

http://www.hobbyportal.sk/umenie/serialy/

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)