Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - kto zavraždil účastníka populárnej reality show?

06.10.2010 12:51
debata

Kto zavraždil účastníka populárnej reality show?

Pripravte sa komplikované vyšetrovanie nových prípadov! Nová časť Bones (Kosti) už zajtra večer!

Televízia FOX už zajtra večer uvedie novú časť Bones (Kosti), čaká nás 3.časť 6.série s názvom The Maggots in the Meathead.

Vyšetrovanie zavedie Bootha a Brennanovú do Jersey Shore, teda do oblasti, kde sa natáča rovnomenná reality show, ktorú v našich končinách vysiela aj MTV. Nájdu sa totiž pozostatky mladého muža Richtieho „V“ Gerana, ktorý samozrejme viedol bujarý život a tesne pred smrťou ho videli žúrovať v miestnom nočnom klube. Kto chcel zabiť účastníka reality show?

Počas vyšetrovania musí Booth vypočuť všetkých účastníkov, vyhadzovačov a Brennanová je z vyšetrovania celá nadšená, keďže celú reality show považuje za dokumentárny film a nie za realitu zo života mladých. Všetkých považuje za svoje nové vzorky, na ktorých môže aplikovať rôzne antropologické metódy.

Medzitým obľúbenosť novej Boothovej priateľky Hannah rastie v celom tíme, čo sa nepozdáva samotnej Brennanovej.

Jednoducho sa máte načo tešiť, táto časť bude mimoriadne vtipná, keďže ako poznáme Brennanovú, ktorá neváha použiť aj netradičné vysvetlenia na rôzne situácie, pozrite si trailer k zajtrajšej časti, určite sa pobavíte!

http://www.youtube.com/watch?…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Vyšetrovatelia si neoddýchnu ani nasledujúci týždeň, v 4.časti s názvom The Body and the Bounty sa bude vyšetrovať vražda lovca zložincov. Motívov na vraždu tohto muža bude teda naozaj veľa. Zdá sa, že obet Ray Raminsky mal toho na svedomí naozaj veľa, keďže po ňom pátral aj človek odsúdený za vraždu svojho kolegu. Žeby išlo o vraždu z pomsty? Ďalším problémom je, že z obete sa našla iba ruka a lebka, tím teda musí objasniť, kde sa nachádzajú ostatné časti tela.

Aby celá časť nebola len pochmúrna, opäť si užijeme vtipné scény s Brennanovou, bude totiž hosťovať v detskom vedeckom programe. Najprv ponuku odmietne, no autor tohto programu, profesor Bunsen má pre Kosť neperkonateľnú ponuku. Vymenia si totiž úlohy a on sám sa stane členom tímu pri vyšetrovaní prípadu. Celé vyšetrovanie je veľmi zaujímavé, keďže postupne sa zistí, že po Rayovi išlo viacero ľudí a každý mal motív. Kto ho nakoniec zabil a prečo?

Túto časť uvedie televízia FOX už 14. októbra.

Na našich obrazovkách pokračuje dnes večer 5.séria. Televízia JOJ uvedie dnes večer o 22.15 6.časť s názvom The Tough Man in the Tender Chicken. Celá časť bude zameraná na ochranu zvierat, keďže pri brehu jazera sa nájdu pozostatky miestneho farmára a vlastníka miestnej kuracej farme, ktorá je široko ďaleko známa svojím nehumánnym správaním k zvieratám. Vyšetrovatelia teda sa dostavajú do začarovaného kruhu medzi ochrancami zvierat, ktorý tvrdo protestujú za práva zvierat.

Pozrite si trailer k dnešnej časti na JOJ-ke!

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)