Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - vražda kvôli falošným kabelkám?

19.01.2011 12:56
debata
 

Bones

Season 6

Bones - vražda kvôli falošným kabelkám?
Bones - vražda kvôli falošným kabelkám? Bones - vražda kvôli falošným kabelkám?

Vražda kvôli falošným kabelkám?

 

Už tento štvrtok pokračuje 6.séria novými časťami!

 

Televízia FOX končí vysielaciu prestávku nášho obľúbeného seriálu Bones (Kosti) už tento štvrtok, podobne ako pri Dr. Housovi dopriala televízia seriálu nečakane dlhú prestávku, takmer 2 mesiace sme nevideli premiérovú časť.

Čaká nás konkrétne 10.časť 6.série s názvom The Body in the Bag a čaká nás naozaj trošku absurdný prípad vraždy. Sú totiž objavené pozostatky mladej ženy. Telo ženy sa rozkladalo u nej vo vani a všetko odtekalo od odtoku, preto náš tím musí skúmať jej zbytky v odtoku, očakávajte naozaj nechutnú scénu aj v traileri. Identifikovanie dopadlo úspešne a identita ženy je odhalená, pracovala u podvodníka, ktorý sa zaoberal predajom falošných značkových kabeliek do vyššej spoločnosti. Je teda motívom vraždy falošná kabelka?

Medzitým Hodgins a Angela začínajú intenzívnejšie príchod ich prvého dieťaťa a snažia sa zariadiť ich nový domov vo Washingtone. Veľké napätie vznikne medzi Hannah a Brennanovou, keďže Booth sa pred Hannah preriekne o Brennanovej predvianočnom citovom výleve, v poslednej predvianočnej časti sme mali totiž možnosť vidieť dojímavú scénu medzi Boothom a Brennanovou, kedy vzhľadom k okolnostiam Brennanová dala voľný priechod svojím citom k Boothovi a povedala mu, ako je jej ľúto, že prepásla šancu byť s ním, no uvedomuje si, že bude asi lepšie pre ich pracovný vzťah, aby city išli bokom. Hannah začne teda Brennanovú žiarliť a nechce sa Bootha vzdať, aj keď vidí to iskrenie medzi nimi…

Pozrite si trailer k novej časti!

 

Pozrime sa aj na ďalšiu časť, ktorá bude vysielaná týždeň po tejto. 11.časť ponesie názov The Bullet in the Brain a táto časť bude jedna z akčnejších. Čaká sa totiž na príchod Hrobárky, ženy, ktorá je zodpovedná za únos, vraždy. Oči verejnosti sa upierajú na sudcu a Hrobárke hrozí trest smrti, no niekto spravodlivosť predbehne. Tajomný sniper zastrelí Hrobárku a celý náš forenzný tím prichádza na miesto činu, aby vypatrál snipera. Medzitým sa do podozrenia dostavajú mnohé osoby, keďže Hrobárku by rado videlo mnoho ľudí, medzi podozrivými je aj Booth. Touto časťou začína účinkovanie v seriáli aj Arnold Vosloo, ktorý hrá tajomného snipera. Na jeho prítomnosť som upozorňoval v predchádzajúcich článkoch. Jeho pôsobenie v seriáli však bude mať tragické následky, tvorcovia už od začiatku príprav aktuálnej série hovorili o tom, že jedna z postáv zomrie. Kto to však bude. Mnohí si prajú, aby to bola Hannah, aby tak Booth a Brennanová mohli byť konečne spolu, tvorcovia samozrejme nič nevyvracajú, ale ani nepotvrdzujú, obeťou snipera môže byť ktokoľvek, náznaky zo zákulisia hovoria o tom, že o život by mal prísť jeden zo stážistov. Tak či tak, bude to bolestná strata pre seriál.

V súvislosti s uvedením nových častí 6.série tvorcovia prezradili ich plány na niekoľko nasledujúcich týždňov a tieto informácie sú naozaj zaujímavé a zdá sa, že druhá polovica aktuálnej série bude naozaj vynikajúca.

Zápletka s citovým výlevom Brennanovej bude pokračovať, sama Brennanová bude prekvapená, že racionalita nevyhrala a ovládli ju city. So vzniknutou situáciou sa bude snažiť vyrovnať po svojom, pomocou vedeckých vysvetlení, bude to však iba skrývanie jej skutočných pocitov.

Komu však chýbalo povestné iskrenie medzi Boothom a Brennanovou sa môže tešiť, tvorcovia si pre nás pripravili zaujímavé epizódy, jedna sa bude odohrávať na Valentína. Obidvaja tento sviatok nenávidia a nevidia v ňom význam, no pravdepodobne vyšetrovanie ďalšieho prípadu spôsobí to, že tento deň strávia spolu a niečo zásadné si uvedomia.

Asi najviac očakávanou epizódou bude tá, keď Booth a Brennanová uviaznu spolu vo výťahu a jediným spojením so svetom bude mobil, ktorý sa samozrejme vybije a tak budú musieť spolu stráviť niekoľko hodín. Vydiskutujú si všetky svoje city, zmení sa medzi nimi niečo? Všetko sa dozvieme pravdepodobne v marci, kedy by mala byť táto epizóda odvysielaná.

Ako všetci vieme, seriál disponuje mnohými hypermodernými identifikačnými prístrojmi, ktoré sa používajú pri nevšedných metódach. Mnohí diváci však tvorcom vyčítali, že až príliš sa celý tím spolieha na svoje moderné prístroje a chceli by vidieť spôsob, akým sa kedysi pracovalo, keď takéto prístroje nemal nikto k dispozícii. Tvorcovia požiadavke divákov radi vyhoveli a čaká taktiež zaujímavá epizóda, keď vo Washingtone vypadne elektrina a naši „vedátori“ sa budú musieť zaobísť bez svojich technických hračiek a prísť na spôsob ako identifikovať telo. Uvedomia si, akým spôsobom majú uľahčenú prácu, keď majú k dispozícii svoje prístroje a ako sú bez nich stratení.

Azda najzaujímavejšie informácie zo zákulisia som si nechal na koniec článku. V nadchádzajúcich epizódach náš čakajú až dve požiadanie o ruku! A samozrejme vieme, kto kupuje aj zásnubné prstene. Prvým potenciálnym ženíchom je Sweets. Spolu s Boothom totiž pôjde do klenotníctva, kde chce kúpiť prsteň pre Daisy a je rozhodnutý, znova ju požiadať o ruku. Nečakane však cúvne, keďže sa zľakne tohto záväzku, naopak Booth vezme iniciatívu do svojich rúk a kúpi prsteň pre Hannah. Požiada ju nakoniec o ruku? Koľko svadieb nakoniec bude?

Tvorcovia zámerne mlčia o týchto zápletkách, nevylučujú však žiadne alternatívy o prípadných pároch, zároveň nechcú povedať, kedy príde k požiadaniam, možno to bude v najbližších častiach, možno v závere aktuálnej série. Jedným dychom taktiež dodávajú, že už diskutujú o tom, ako bude vyzerať záver tejto série. Majú vymyslené dve alternatívy, buď na konci tejto série sa dajú Booth a Brennanová konečne dokopy a splní sa tak sen mnohých divákov alebo aj naďalej zostanú len kolegovia a túžba divákov zostane nevyslovená a keďže tvorcovia si vážia názorov divákov, tak preto údajne významne uvažujú, že splnia prianie divákov a prvá alternatíva sa stane skutočnosťou!

    
debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)