Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - vraždila nespokojná nevesta?

15.02.2011 12:11
debata

Vraždila nespokojná nevesta?

Už tento štvrtok pokračuje 6.séria Valentínskou epizódou…

Staňte sa fanúšikom blogu o seriáloch a majte všetky informácie o seriáloch bližšie pri sebe!

Televízia FOX pokračuje vo vysielaní 6.série Bones (Kosti) aj tento týždeň, čaká nás 14.časť s názvom Bikini in the Soap a celý tím bude riešiť vraždu mladej ženy, ktorej pozostatky našli skvapalnené v soláriu, pátraním po identite obete Booth a Brennanová zistia, že mladá žena pracovala ako organizátorka svadieb a že jej služby využilo už mnoho klientov, no kto by mal motív zabíjať mladú ženu? Žeby to bola nejaká nespokojná nevesta, ktorej pokazila svadbu?

Celé mesto oslavuje Valentína a každý chce byť so svojou milovanou osobou a tak Cam Saroyan súri všetkých, ktorí môžu pomôcť pri vyšetrovaní, aby tak spravili, nech môže každý ísť domov. Hodgins pripravil pre Angelu veľké prekvapenie a Cam sa chce konečne stretnúť po dlhšej dobe so svojím vyťaženým priateľom. Iba Booth s Brennanovou majú na tento sviatok svoj názor a preto sa neponáhľajú, Brennanová vie vymenovať x antropologických teórií, ktorými zdôrazní zbytočnosť tohto dňa a Booth nechce nič oslavovať, keďže ho jeho milovaná Hannah opustila po tom, ako ju požiadal o ruku a tak Booth s Brennanovou chtiac nechtiac strávia tento deň spolu pri vyšetrovaní a začne to opäť medzi poriadne iskriť.

Tvorcovia však upozorňujú, že ešte nenastal ten moment, kedy sa títo dvaja dajú dohromady. Booth napriek tomu,že k Temprerance niečo cíti na vzťah nie je pripravený po fiasku s Hannah a chce si nechať čas, aby sa spamätal z tohto vzťahu, no všetko speje k tomu, že záver série by mal byť pre týchto dvoch „osudový“ a je veľká pravdepodobnosť, že títo dvaja konečne vytvoria pár a splní sa tak niekoľkoročný sen divákov, ktorí na tento moment čakajú. Aby však tvorcovia ešte viac nechali v napätí všetkých jedným dychom dodávajú, že koniec aktuálnej série môže dopadnúť s dvoma koncami. Buď sa dajú dokopy alebo nie.

Určite sa môžete tešiť aj na marcové epizódy, pôvodné správy o „výťahovej“ epizóde sa potvrdili a už v priebehu nasledujúceho mesiaca uviaznu títo dvaja vo výťahu, keďže by mala vypadnúť elektrina v celom meste, zatiaľ čo šprti z Jeffersonského ústavu budú musieť nájsť iný spôsob ako identifikovať obeť vraždy pomocou svojich hypermoderných vedeckých prístrojov, Booth s Brennanovou zostanú zaseknutí a mali by si konečne vyjasniť všetko, čo k sebe cítia a vyriešiť tak úskalia, ktoré ich môžu postretnúť, podľa tvorcov sa naozaj máme načo tešiť a bude to prvý krôčik k tomu, aby sa dali dokopy.

Televízia FOX si pripravila pre divákov aj nový seriál, má to byť spin-off seriál k našemu seriálu a nesie názov Locator. Príbeh hovorí o dvoch kolegoch, ktorí podobne ako Booth s Brennanovou riešia vraždy pomocou nových vedeckých metód. Ústrednú dvojicu detektívov stvárnia herci Michael Clark Duncan a George Stuff. Tieto postavy sa nám predstavia v aktuálnej sérii Bones, malo by to byť v poslednej tretine série, teda pokiaľ sa tvorcovia nerozhodnú pre iné poradie epizód. V spomínanej epizóde budú predstavené nové postavy, základné dejové línie, v spojení s Bones, televízia dúfa, že nový seriál divákov zaujme a bude sa tešiť takej istej priazni ako Bones.

Taktiež v marci bude pokračovať dejová línia so sniperom, keďže ho Booth dobre pozná, pretože spolu slúžili a tým pádom si je vedomý jeho nebezpečnosti. Booth sa bude snažiť chytiť za každú cenu, netuší však, že sniper má svoj smrteľný plán ako sa pomstiť.

Tvorcovia si zabrdnú aj do „mýtickych“ postáv, jedna epizóda by sa mala točiť okolo záhadneho stvorenia Chupacabry, určite nemusím legendy o tejto bytosti predstavovať, no pre istotu v skratke si povieme, že údajne by sa malo jednať o mutanta človek s rôznymi živočíchmi, niektorí hovoria o mimozemšťanovi, iný o démonovi z podsvetia, ktorý trhá svoje obete na kúsky, google vám povie viac. Určite to však bude zaujímavá epizóda, v ktorej Brennanová so svojimi teóriami vyvráti existenciu podobných bytostí.

Chystá sa aj mierne nechutná epizóda do záverečnej tretiny série, ktorá Bootha a Brennanovú zavedie na farmu tiel. Už som raz na blogu písal, že črtá podobný námet a tvorcovia ho naozaj zapracovali. Kto nevie o čo ide, tak pre vysvetlenie ide o zariadenie, kde sa skúmajú ľudské telá a ich postupný rozklad a tieto procesy sú samozrejme študované forenznými antropológmi, jedným dychom tvorcovia dodávajú, že diváci, ktorí majú slabšie žalúdky, by mali odložiť všetky pochutiny, ktoré počas sledovania jedia, malo by to byť naozaj nechutné a to pritom sme už v seriáli videli naozaj veľa nechutných prípadov, no toto by malo byť na prvých priečkach.

debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)