Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - vitajte na farme mŕtvol!

05.04.2011 12:43
debata
 

Bones

Season 6

odkaz Bones - vitajte na farme mŕtvol!
Bones - vitajte na farme mŕtvol! Bones - vitajte na farme mŕtvol!
 

Vitajte na farme mŕtvol!

 Už tento štvrtok pokračuje 6.séria novou epizódou…

  

Televízia FOX pokračuje vo vysielaní 6.série Bones (Kosti) po 3 týždňovej prestávke a ako už aj promo video avizuje v nadchádzajúcich týždňoch nás už nečakajú žiadne vysielacie prestávky a každý štvrtok až do finále 6.série sa môžete tešiť na premiérovú epizódu. Fantastickou správou pre každého fanúšika je, že televízia FOX predĺžila aktuálnu sériu o 2 časti, takže suma sumarum 6.séria bude mať 24 epizód a finále série nás čaká 19.mája.

O čom však bude tohtotýždňová epizóda? Ako už niekoľko týždňov tvorcovia avizovali, čaká nás, pre slabšie žalúdky nepríjemné epizóda, keďže Booth a Brennanová sa ocitnú na nezvyklom mieste a to farme tiel. Pre vysvetlenie, takéto objekty využívajú mŕtvoly na pozorovanie jednotlivých fáz rozkladu tiel. Príbeh začne na pláži, kde skupinka ľudí nájde niekoľko chodidiel, vyšetrovaním sa zistí, že patria telám, ktoré vlastní táto farma, no jedno chodidlo nepatrí nikomu. Preto sa Brennanová spolu s Boothom vydávajú na už spomenutú farmu. Tento diel bude zaujímavý aj preto, že spoločnosť im bude robiť ďalší forenzny vedec Dr. Douglas Filmore, keďže toto zariadenie sa nachádza v Kanade. Booth však nebude príliš nadšený prítomnosťou na farme, predsalen je to pre silné žalúdky, za to Brennanová svoje nadšenie nebude skrývať a bude sa cítiť ako dieťa v lunaparku, veď pozrite sa sami.

    
  

Medzitým v Jeffersonskom ústave bude musieť Cam riešiť budúcnosť svojej dcéry, ktorá trvá na svojom rozhodnutí ísť na vysokú školu, ktorá sa Cam nepáči. Cam však prekročí hranice a vezme budúcnosť svojej dcéry do vlastných rúk, netuší však, aké to bude mať následky. Hodgins s Angelou sa snažia vyrovnať so skutočnosťou, že 25 % – ná šanca, že ich dieťa bude slepé. Hoci sa pokúšajú robiť svoju prácu naplno, tento fakt ich deptá…

Iste ste viacerí zaznamenali radostnú správu, že herečka Emily Deschanel (Brennanová) je tehotná. Je to síce fantastická správa, no pre scenáristov to možno bude naozaj veľký háčik ako sa vysporiadať s touto skutočnosťou. Zatiaľ však nie je známe rozhodnutie, či sa táto skutočnosť prejaví v deji nadchádzajúcej 7.série, ktorá začne v septembri tohto roka a v tom čase už tehotenstvo herečky bude aj zrejmé. Momentálne finišujú práce na dokončení aktuálnej série a v prípade, že by Brennanová zostala tehotná aj v seriáli, je pravdepodobné, že táto zápletka bude naznačená na záver série a bude určite veľkým prekvapením. Bolo by asi pomerne čudné, keby sa tehotenstvo herečky neprenieslo do seriálu, pretože, povedzme si narovinu, hlavne celý seriál stojí na Brennanovej a Boothovi a vyzeralo by čudne, keby zrazu sa nejakým spôsobom zakrývalo jej tehotenské bruško, keď Brennanová chodí často do terénu. Iná situácia by bola, keby sa dej seriálu mohol presunúť na iné postavy, podobne ako to bolo v prípade herečky Ellen Pompeo (Meredith Grey) v seriáli Grey´s Anatomy, tam sa jej tehotenstvo neprenieslo do seriálu a na chvíľu sa dej presunul na iné postavy, lenže toto nie je prípad Brennanovej. Ešte v dobe, keď netušili, že herečka je tehotná, tak sa tvorcovia pohrávali s myšlienkou, že koniec aktuálnej série prinesie veľký zvrat vo vzťahu týchto dvoch. Buď by sa dali dokopy alebo by sa stalo niečo, čo by ich ešte viac rozdelilo. V prechádzajúcej časti, keď boli Booth s Brennanovou zaseknutí vo výťahu dospeli k názoru, že ich vzájomný milostný vzťah by pravdepodobne dlho nefungoval, no čo sa týka sexuálnej stránky, tak by si rozumeli. Najnovšie informácie od tvorcov však hovoria, že finále aktuálnej série zmení všetko. Toto tvrdenie je podporené aj tvorcami, ktorý iba dnes zverejnili názov finálovej časti – The Change in the Game. Čo všetko sa zmení, o tom môžeme len zatiaľ iba špekulovať.

Budú z tejto skutočnosti tvorcovia ťažiť a doprajú týmto dvom šťastie, na ktoré čakajú všetci diváci? A bude bonusom ich spoločné seriálové dieťa? Isté je však jedno, pred tvorcami stojí veľmi ťažké rozhodnutie a ďalšom smerovaní seriálu a musia si dobre rozmyslieť ako sa s touto skutočnosťou vysporiadajú. Určite podrobné informácie sa dozviete aj prostredníctvom blo­gu.

     
debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)