Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Body of Proof - doprial niekto obeti eutanáziu?

17.05.2011 13:26
debata

BODY OF PROOF

SEASON 1

odkaz Body of Proof - doprial niekto obeti eutanáziu?
Body of Proof - doprial niekto obeti eutanáziu? Body of Proof - doprial niekto obeti eutanáziu?
 

Doprial niekto obeti eutanáziu?

 

Nepremeškajte veľké finále 1.série!

  

Už dnes večer na televíznych obrazovkách televízie ABC ukončí svoju púť pre vysielaciu sezónu 2010/2011 aj seriál Body of Proof. Čaká nás 9.epizóda 1.série s názvom Broken Home. Je však zaujímavé, že televízia okresala vysielanie 1.série, pôvodne je už natočených 13 epizód, ktoré aj televízia ohlásila, že ich odvysiela, no teraz prichádza zmena. Ako sa zdá, ABC si chráni svoju najúspešnejšiu seriálovú novinku, evidentne sú prekvapení aký veľký úspech zaznamenal seriál. Sledovanosť sa pohybuje pri každej epizóde viac ako 11 miliónov divákov v premiére a sledovanosťou už prekonal takých seriálových veteránov ako sú Zúfalé manželky alebo Grey´s Anatomy. Tým pádom sa Body of Proof zaradil medzi seriálové piliere televízie a je jasné,že sa s ním aj tak bude jednať. Keďže vysielacia sezóny končí v polovici mája, tak aj Body of Proof musí skončiť, aby sa tak premiérové epizody nedostali mimo hlavnej sezóny a tým pádom by určite klesla sledovanosť. Presne toto isté sa stalo pred 7 rokmi, keď začínal seriál Grey´s Anatomy, kde tiež bolo natočených 13 epizód, no seriál sa stal tak sledovaný, že televízia skončila sériu po 9 epizódach a ostatné neodvysielané 4 epizódy pripojila k 2.sérii a tak sa stalo, že vtedy 2.séria mala neuveriteľných 27 epizód, keďže si televízia objednala 23-dielnu 2.sériu. Dá sa teda predpokladať, že toto isté sa stane aj v prípade Body of Proof a ostatné neodvysielané epizódy sa stanú súčasťou pripravovanej 2.série. Áno, tento krok od televízie sa dal čakať, Body of Proof dostal aj 2.sériu a dá sa očakávať, že sa zaradí medzi hlavné seriály na televízií a tým pádom môžeme očakávať, že s Megan Hunt a jej tímom sa začneme stretávať následne opäť od septembra. Podrobnosti o nových sériach sa dozviete neskôr v samostatných článkoch, ktoré pripravujem.

Počas vysielania 1.série sme sa teda dozvedeli, čo sa stalo Megan Hunt, aké dopady to malo na jej život a hlavne na jej správanie a postupom času sme mali možnosť vidieť ako sa jej správanie a zvyky menia a ako ju jej kolega Peter Dunlop vracia späť do života, zároveň sa medzi nimi vytvára naozaj veľmi pekné priateľstvo na pozadí vyšetrovaní komplikovaných prípadov. Vyprofilovali sa nám aj ostatné postavy a nechýba ani humor, čo dodáva seriálu potrebnú šťavu. Najmä postavy doktorov Curtisa a Grossa budú aj naďalej plniť vtipnú a humornú dvojicu. Megan po dlhom čase si dala do poriadku svoj vzťah s dcérou Lacey a pomaly, ale iste sa opäť zbližujú. Lacey tiež pochopila, že matkina kariéra neurochirurgičky sa definitívne nehodou skončila a že už bude mať na ňu čas a konečne získa späť svoju mamu. Toľko pochopenia nemá však jej ex-manžel a pre Megan nachystal ťažkú ranu. Ako sme mali možnosť vidieť v predchádzajúcej epizóde, šéfka Megan Hunt, Dr. Kate Murphy začala žiariť šťastím, čo všetkým začalo byť podozrivé, lebo je známa svojou pracovnou vyťaženosťou. Žeby si našla čas aj na osobný život? Problémom však bude, že jej nový priateľ je práve ex-manžel Megan, čo sa práve v dnešnom finále prevalí a Megan nezostane Kate nič dlžná.

Navyše Megan s Petrom budú vyšetrovať veľmi delikátny a komplikovaný prípad úmrtia mladej prominentky, ktorá trpela dedičnou smrteľnou chorobou. Megan zastaví pohreb a dostane sa do konfliktu s matkou a bratom zosnulej. Postupom času, ako vyšetrovanie pokračuje vyplávajú napovrch veľmi šokujúce skutočnosti! Doprial niekto obeti eutanáziu?

    
     
debata chyba
Viac na túto tému: #BODY OF PROOF (Telo ako dôkaz)