Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bones - čo prinesie zmena v hre?

18.05.2011 13:45
debata

Bones

Season 6

odkaz Bones - čo prinesie zmena v hre?
Bones - čo prinesie zmena v hre? Bones - čo prinesie zmena v hre?
 

Čo prinesie zmena v hre?

 

Nepremeškajte veľké finále 6.série!

  

Ako už býva zvykom v polovici mája, všetky seriály odchádzajú na svoj letný odpočinok a už zajtra večer sa dočkáme záverečnej epizódy 6.série Bones. Televízia FOX ju uvedie s poradovým číslom 23 a nesie názov The Change in the Game. Ako už názov napovedá, čakajú nás významné zmeny v seriály, no azda najočakávanejšia zmena je tá, či sa konečne Booth a Brennanová dajú dokopy. Tvorcovia z pochopiteľných príčin túto informáciu úzkostlivo taja, no ponúkli nám tri možnosti, ktoré sa môžu udiať. Tou prvou je, že sa dajú dokopy. To asi všetci dúfame a najmä po minulej epizóde, kedy Booth a Brennanová síce spali spolu v posteli, dôvod bol síce veľmi smutný, keďže sniper Broadsky zabil stážistu Vincenta a tak Booth zobral Brennanovú k sebe domov, aby ju ochránil. Brennanová sa však bála a mala výčitky svedomia a tak, aby ju Booth ukľudnil, tak ju vzal k sebe do postele a tam sa scéna skončila. Omnoho zaujímavejšie však vyznela debata na druhý deň medzi ňou a Angelou, kedy sa Brennanová priznala, že spolu boli v posteli a na Angelinu otázku, či spolu aj niečo viac sa Brennanová viac ako záhadne usmiala. Vyvstáva z toho teraz otázka, prelomili medzi sebou títo dvaja ľady a stalo sa niečo viac? Túto teóriu ešte podporuje aj fakt, že po tom ako odviezli Vincentovo telo, tak chytila Bootha za ruku a je jasné, že k nemu už prejavuje city. Všetko si Angela samozrejme všíma a veľmi ju to teší. Bohužiaľ sme stále nedostali jednoznačnú odpoveď,čo sa naozaj medzi nimi v noci stalo. Je tu však aj reálna možnosť, že nič a Brennanová iba cítila veľkú oporu a istotu v Boothovi. Druhá možnosť, čo môže nastať je to, že aj napriek náznakom sa títo dvaja rozhodnú, že ich predstavy o vzťahu sa nezhodujú a dohodnú sa, že aj napriek tomu, že ich to k sebe ťahá, udržia iba svoj pracovný vzťah a tretia možnosť je tá, že môže nastať kombinácia týchto dvoch alternatív, teda raz za čas si spolu iba užijú, no na vzťah to nebude.

Dnešná epizóda však bude špeciálna aj pre Angelu a Hodginsa, keďže nastane deň D a Angela začne rodiť, Hodgins síce bude chcieť byť oporou, no ako uvidíte v promo videu, veľmi mu to nepôjde. Navyše všetci sú v napätí, či sa potvrdí diagnóza a ich dieťa bude slepé. Len pripomínam, že obaja sú nositeľmi génu, na základe ktorého je až 25% šanca, že ich bábätko bude slepé. Budú naozaj tvorcovia tak krutí a prichystali pre Hodginsa a Angelu takýto krutý osud?

Do toho všetkého Bootha a Brennanovú privolajú k ďalšiemu prípadu, tentokrát pracovníci bowlingu nájdu mŕtvolu v pokročilom štádiu rozkladu, problémom však bude, že pri výsluchu svedkov sa nenájde nikto, kto by mal motív a vyzerá to tak, že sa tam mŕtvola objavila sama od seba. Boothovi a Brennanovej nezostáva teda nič iné ako veľmi dlhej dobe začať vyšetrovať prípad v prestrojení. A že ich prestrojenie bude stáť za to! Pozrite si promo video!

    
 

Na záver je tu ešte veľmi pozitívna správa. Televízia FOX oficiálne potvrdila, že seriál Bones dostane aj 7.sériu, ktorá začne v septembri. Ako som už v minulom článku avizoval a určite ste všetci túto informáciu zachytili aj z iných médií, herečka Emily Deschanel je tehotná a ako sa z posledných správ zdá, tvorcovia sa túto skutočnosť nechystajú zakompovať do deja, keďže 7.séria bude menší počet epizód ako ostatné. Konkrétny počet sa zatiaľ nevie, všetko sa bude vyvíjať podďa situácie ako bude herečka schopná vrátiť sa späť do práce. Termín pôrodu má v skorú jeseň, tak pravdepodobný scenár ako to bude vyzerať s novou sériou. Natáčanie sa tradične rozbehne na prelome júla a augusta, natočia sa epizódy ešte s tehotnou herečkou, avšak s tým, že pochopiteľne nebude chodiť do terénu, bude však pôsobiť v Jeffersonskom ústave a ako to už býva, ak sa tvorcovia snažia zatajiť tehotenstvo, väčšinou bude sedieť. Dá sa teda predpokladať, že Brennanovú uvidíme iba pri obhliadkach pozostatkov. Je tu aj možnosť, že na jej miesto v teréne sa dostane niektorí iný člen tímu, napríklad patologička Cam. Následne sa natáčanie na istú dobu zastaví, aby sa herečka mohla pripraviť na pôrod, natočené epizódy sa dostanú do vysielania v septembri, následne bude prestávka vo vysielaní. Tvorcovia už teraz deklarujú, že Emily Deschanel zabezpečia všetko potrebné, aby sa čo najskôr mohla aj s bábätkom vrátiť na natáčanie, tým pádom je predpoklad, že sa herečka vráti pomerne skoro. Natáčanie nových epizód by sa mohlo následne rozbehnúť od novembra s tým, že nové epizódy, už netehotnej herečky by sa dostali na obrazovky po Novom roku a séria by už normálne pokračovala vo vysielaní. Toto je však zatiaľ iba možnosť ako to bude vyzerať, tvorcovia naozaj intenzívne debatujú a dohadujú sa na tom ako vyriešiť tento problém, aj keď je radostný. Omhoho viac informácií sa dozvieme v priebehu leta, teraz si užite finálový epizódu!

      
debata chyba
Viac na túto tému: #BONES (Kosti)