Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový Sex v meste pozná dátum premiéry! Je to skôr, ako mnohí očakávali

Nová kapitola kultového komediálneho seriálu Sex v meste s podtitulom And Just Like That sa stihne nedočkavým fanúšikom predstaviť ešte tento rok!

06.10.2021 07:00
and just like that, sex v meste, Foto:
Nová kapitola Sexu v meste sa začne písať v decembri!
debata
hbo max, hbo, Čítajte aj Slovensko čaká revolúcia v sledovaní televízie! Poznáme detaily príchodu gigantu HBO Max

V utorok sa konala veľkolepá virtuálna tlačová konferencia pri príležitosti štartu streamovacej služby HBO Max v Európe a v rámci nej sa diváci dočkali viacerých kľúčových informácií nielen o obľúbených seriáloch. Boli zverejnené detaily príchodu nového televízneho gigantu, ktorý začiatkom budúceho roka zavíta aj na Slovensko, avšak ako jeden z highlightov bolo oznámenie štartu vysielania chystanej novinky And Just Like That.

utajený šéf, Čítajte aj Dokonalý Utajený šéf! Trvalo to fakt dlho, kým ho manželka spoznala v prestrojení

Túto česť mala samotná herečka Sarah Jessica Parker alias Carrie Bradshaw, ktorá sa prihovorila divákom priamo z nakrúcania. Nová kapitola Sexu v meste sa začne písať počas tohtoročného decembra!

Aby toho nebolo málo, v priloženom video je zverejnený, po prvýkrát, väčší počet scén z nového seriálu, v ktorých sú zachytené hlavné hrdinky. S výnimkou Kim Cattrall, ktorá nie je súčasťou tohto projektu.

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Po novom sa v novinke And Just Like That predstaví už len trojica pôvodných predstaviteliek, ulicami New Yorku sa bude opäť preháňať Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis). Odhalenie štvrtej členky zohratej partie má byť prekvapením. Do seriálu sa vrátia aj mužské hlavné postavy, takže pokračovanie Sexu v meste prinesie aj závan starých dobrých časov, avšak ukáže životy obľúbených hrdinov v pokročilom strednom veku a to so sebou prináša nové radosti, ale aj starosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #oseriáloch #HBO Max #And Just Like That #televízna sezóna 2021/2022