Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Harry Potter v šialenej úlohe! Zabavte sa s novou sériou bláznivého seriálu...

...je tu tretia séria hitu Nebo s.r.o.! Pre divákov HBO GO je dostupná od 14. júla. Tentokrát sa dej odohráva na Divokom západe a o absurdné situácie nebude núdza.

18.07.2021 07:00
nebo s.r.o. daniel radcliffe, miracle workers, Foto:
Nové časti seriálu Nebo s.r.o. sú dostupné na HBO GO.
debata

Dej novej série seriálu Nebo s.r.o. s podtitulom Divoký západ sa odohráva v roku 1844. Malomestský reverend plný ideálov (Radcliffe) spojí sily s hľadaným zločincom (Buscemi) a neohrozenou Prudence (Viswanathan), aby odprevadili povozy smerujúce na západ do Oregonu, a to naprieč americkou divočinou, ktorá podobne ako dnes ponúka nielen nádej, ale aj mnoho nástrah.

joj, joj group, Čítajte aj Ajajaj! Vyhne sa Jojka hanbe? Jej seriály "bodujú" o titul najhorší seriál sezóny

V hlavných úlohách sa opäť objavia stálice z minulých sezón a teda Daniel Radcliffe, niekdajší predstaviteľ Harryho Pottera a Steve Buscemi. Pripojí sa k nim Geraldine Viswanathan, Karan Soni a Jon Bass.

Pod najnovšou sériou seriálu sú ako spoluautori podpísaní Dan Mirk a Robert Padnick.

bridgerton, Čítajte aj Zamilovali ste si seriál Bridgerton? Netflix má pre vás bombastické správy

"Nebo s.r.o. je skvelým príkladom odpočinkového seriálu plného humoru a sme skutočne hrdí na to, že ho môžeme ponúknuť divákom práve my,” hovoria Sam Linsky a Adrienne O‘Riain, ktorí spoločne vedú oddelenie pôvodnej tvorby pre TBS, TNT a truTV. "Nemôžeme sa dočkať, keď budeme sledovať našich neuveriteľných energických hercov a talentovaných rozprávačov, ako vtipne prepisujú dejiny 19. storočia.”

„Mať možnosť v každej sérii vyrozprávať úplne nový príbeh prostredníctvom týchto nesmierne talentovaných hercov je splnený sen,“ hovoria Dan Mirk s Robertom Padnickom. "Máme veľkú radosť, že nás spoločnosť TBS, ktorá spadá pod skupinu WarnerMedia, poverila vedením tohto jedinečného a výnimočného programu.”

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Radcliff #HBO #HBO Go #Steve Buscemi #oseriáloch #Nebo s.r.o.