Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Sexu v meste je realitou! Dlhoočakávané nakrúcanie sa naplno rozbehlo

Revival s názvom ...And just like that je voľným pokračovaním pôvodného seriálu, ktorý dodnes milujú milióny divákov po celom svete.

20.07.2021 07:00
Sex and the City, sex v meste, Foto:
Vo voľnom pokračovaní Sexu v meste sa objaví už len trojica hlavných postáv.
debata

Najväčšou zmenou oproti Sexu v meste je absencia Samanthy, herečka Kim Cattrall odmietla návrat do svojej ikonickej úlohy, čo bolo vygradovaním jej dlhoročných konfliktov so Sarah Jessicou Parker. Tá, pre zmenu, napätie odmieta a dodnes je v šoku zo správania svojej seriálovej najlepšej priateľky. Nič to však nemení na tom, že Carrie a spol. sa čoskoro vrátia na televízne obrazovky, teda na miesto, kde pred desaťročiami začínali.

joj, joj group, Čítajte aj Ajajaj! Vyhne sa Jojka hanbe? Jej seriály "bodujú" o titul najhorší seriál sezóny

Pôvodne sa dlho polemizovalo o možnosti tretieho celovečerného filmu, ktorý by osudy štyroch nerozlučných priateliek uzavrel. Nestalo sa. Dôvodom bolo vlažné prijatie druhej časti, ktoré si srdcia divákov nezískalo. Po silnom nástupe streamovacích služieb a enormnom tlaku na vytváranie pôvodného obsahu sa platforma HBO Max rozhodla vrátiť Sex v meste k divákom. Návrat Priateľov vyšiel na jednotku, preto sa dá očakávať, že hraný revival o sile priateľstva opäť opantá milióny divákov.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Jojka predstavuje ťažiskový seriál jesene! Hviezdou bude nielen Pocisková...

Novinka And just like that bude v mnohom iná, nielen absenciou jednej z hlavných postáv. Tvorcovia chcú námet posunúť o level vyššie a vsunúť tam súčasné problémy. Sľubujú obľúbené postavy, vrátiť sa má gro pôvodných charakterov, no priestor dostanú aj nováčikovia. Každopádne, hlavnú pozornosť si, tak či tak, ukradne trio hlavných postáv. Pri príležitosti začiatku nakrúcania v New Yorku, HBO Max zverejnilo prvú oficiálnu fotku.

sex education 3, Čítajte aj Začiatok jesene prinesie kopec srandy! Vráti sa komediálny hit od Netflixu

Nový seriál bude mať desať epizód po 30 minút a nie je vylúčené ani pokračovanie, v prípade veľkého úspechu. Nateraz nie je stanovený termín premiéry, všetci však dúfajú, že sa stihne do konca tohto roka.

Takto budú vyzerať hlavné hrdinky v... Foto: HBO Max
and just like that, Takto budú vyzerať hlavné hrdinky v pripravovanom seriálu And Just Like That.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #oseriáloch #HBO Max #And Just Like That