Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak toto bude skvelý komediálny seriál! A ako bonus hviezdna hlavná postava

Netflix si na august pripravil pre svojich divákov naozaj skvelú komediálny chuťovku! V hlavnej úlohe so Sandrou Oh, ktorá je posledné roky známa zo seriálu Killing Eve (Na muške) alebo Grey's Anatomy (Klinika Grace).

28.07.2021 07:00
sandra oh, the chair, Foto:
V auguste bude mať na Netflixe premiéru nový seriál s herečkou Sandrou Oh s názvom The Chair.
debata

Momentálne sa netrpezlivo čaká na štvrtú a záverečnú sériu práve Killing Eve, z tejto britskej kriminálky sa stal doslova fenomén. Oh spolu s Jodie Comer vytvorili nezabudnuteľnú dvojicu. Neštandardný vzťah medzi vyšetrovateľkou a vyšinutou vrahyňou by sa mal uzavrieť až v roku 2022. Produkcia nabrala zdržanie kvôli pandémii. Ďalšou dôležitou správou pre fanúšikov je, že Sandra Oh, pred časom, rázne uzavrela dohady o jej možnom návrate do seriálu Grey's Anatomy, ktorý opustila pred siedmimi rokmi.

červené pásky, Čítajte aj Markizácky seriál si vypočul verdikt: Mal to byť divácky ťahák, pokračovať však...

Herečka všetky dohady zmietla zo stola. Fanúšikovia Sandru Oh ako doktorku Cristinu Yang nikdy viac neuvidia, aj keď raz seriál oznámi koniec nakrúcania. Táto životná je pre herečku uzavretá.

Čoho dôkazom je jej ďalší projekt! Počas pandémie nesedela so založenými rukami a spojila sily s Netflixom, vôbec po prvýkrát a stala sa hviezdou novej komediálnej minisérie s názvom The Chair. Tá sa k divákom dostane 20. augusta. Oh v novej úlohe opäť potvrdí svoj výrazný komediálny talent.

bodka, oteckovia, uhorčík, Čítajte aj Ktorý seriál bude najhorší? Finále o top hanbu televíznej sezóny je tu!

Pointa nového seriálu plného humoru je nástup novej riaditeľky na fiktívnej univerzite Pembroke. Mnohým jej príchod nie je pochuti. Konzervatívnej anglickej inštitúcii má veliť farebná žena? Nemožné! A tak jej kolegovia a podriadení sa budú chcieť novej líderke poriadne okoreniť jej príchod. A bude to naozaj veľmi vtipné! Vonku je zatiaľ teaser trailer a je evidentné, že toto bude komediálny seriál tohto leta!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Oh #netflix #oseriáloch #seriál The Chair