Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok jesene prinesie kopec srandy! Vráti sa komediálny hit od Netflixu

Čakanie na pokračovanie trvalo neúmerne dlho! Už čoskoro mu bude koniec. Britský seriálový hit Sex Education od Netflixu konečne hlási návrat!

19.07.2021 07:00
sex education 3, Foto:
Tretia sériu Sex Education sa prirúti už 17. septembra.
debata (1)

Bezmála 20 mesiacov museli fanúšikovia tohto skvelého, vtipného seriálu vyčkávať, kým im streamovací gigant ponúkne ďalších osem epizód, ktoré spolu vytvoria tretiu sériu.

joj, joj group, Čítajte aj Ajajaj! Vyhne sa Jojka hanbe? Jej seriály "bodujú" o titul najhorší seriál sezóny

Dôvod je prozaický – koronakríza. Vzhľadom na fakt, že seriál sa nakrúca v Británii, kde situácia bola ďaleko vyhrotenejšia a opatrenia prísnejšie, filmárom trvalo omnoho dlhšie, kým sa im podarilo reštartovať produkciu. To platí napríklad aj pre Zaklínača, ktorý takisto nabral významné meškanie. Ani produkcii Sex Education sa nevyhla nákaza a viackrát muselo byť nakrúcanie prerušené, čo len podčiarklo ďalšie meškanie.

Prvé zábery z 3. série Sex Education! Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Prvé zábery z tretej série Sex Education.

Dňom D sa pre nedočkavých divákov stane 17. september. V tento deň Netflix sprístupní celú tretiu sériu a všetci sa môžu tešiť opäť na brilantný humor. Pri tejto príležitosti boli zverejnené prvé fotografie z najnovšej série. Obľúbené postavy opäť čakajú strasti a slasti mladosti. Otis si užíva príležitostný sex, zatiaľ, čo je jeho mama (Gillian Anderson) je stále šokovaná z tehotenstva. Vo svojom veku už nečakala, že sa to môže stať.

ncis, Čítajte aj Prežije toto legendárna kriminálka? Obľúbený vyšetrovateľ si dáva po 18 rokoch pauzu

Adam a Eric sa predstavia mestečku ako oficiálny pár, pričom nie všetko pôjde hladko. Zmeny nastanú v škole, keď nastúpi nová riaditeľka, ktorá sa rozhodne spraviť poriadok a opäť spraviť z tejto školy najlepšiu vzdelávaciu inštitúciu široko ďaleko. To však netuší, aké sú miestne pomery a zvyky. A to najhlavnejšie, treba sa pripraviť na všetky možné sexuálne narážky! Nová séria Sex Education sľubuje kopec srandy!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Sex Education