Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia Teórie veľkého tresku pozor! Slovenskú premiéru si odkrúti...

Ďalší seriálový kúsok si našiel svoje miesto počas leta na televíznych obrazovkách! Po štyroch rokoch od premiéry prichádza na Slovensko Mladý Sheldon.

05.07.2021 07:00
young sheldon, mladý sheldon, jim parsons, Foto:
Mladý Sheldon konečne prichádza na Slovensko!
debata (1)

Fanúšikom kultového sitkomu Teória veľkého tresku netreba Mladého Sheldona špeciálne predstavovať. Televízia Markíza premiérovými časťami vyplní každé pracovné dopoludnie, čím mieni zacieliť na mladšieho diváka, ktorý si bude užívať letné prázdniny. Mladý Sheldon sa predstaví od 6. júna, od 10:10 a teraz pozor, až v štyroch častiach za sebou. Tí, ktorí sa chcú poriadne zabaviť, dostanú ideálnu príležitosť.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

Nový seriál od tvorcu Teórie veľkého tresku Chucka Lorra ukazuje Sheldona Coopera ako 9-ročného chlapca, pre ktorého vôbec nie je ľahké vyrastať v Texase. Myseľ ako tá jeho sa objaví možno raz za generáciu, a aj keď pokročilá matematika či veda sa s ňou zvládajú ľahko, s rodinou, kostolom alebo futbalom to už je ťažšie. Geniálny, no trochu naivný Sheldon zvláda svet okolo seba a svoju úplne normálnu rodinu spôsobom jemu vlastným.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Nastal čas zúčtovať to Jojke a Markíze! Hľadá sa najhorší seriál televíznej sezóny

V USA, ale aj po celom svete si tento komediálny seriál získal srdcia miliónov divákov a televízia CBS je spokojná. Iba pred pár mesiacmi sa v USA skončila štvrtá séria a seriál má garantovanú jagavú budúcnosť. Stanica potvrdila rovno trojité obnovenie. Mladý Sheldon má teda garantované nakrúcanie až do konca siedmej série. V prípade stále nadpriemernej sledovanosti, samozrejme, nie je vylúčené ďalšie pokračovanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch #televízia Markíza #leto 2021