Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Teórie veľkého tresku? Som jednoznačne za, hovorí seriálová Penny

Obľúbená herečka Kaley Cuoco má v tom jasno. Ak by sa niekedy uvažovalo o návrate kultového sitkomu, tak tvorcovia môžu s ňou jednoznačne rátať.

31.05.2021 07:00
kaley cuoco, teória veľkého tresku, Foto:
Herečka Kaley Cuoco je nadšená myšlienkou, že jedného dňa nakrútia nové diely Teórie veľkého tresku.
debata

Teória veľkého tresku sa s divákmi rozlúčila v máji 2019 po dvanástich rokoch vysielania. V hre boli ešte ďalšie dve série, avšak predstaviteľ Sheldona Jim Parsons sa rozhodol, že chce seriál opustiť a požiadal tvorcov, aby ho „vypísali“ z deja po konci dvanástej série. Hlavný showrunner prerušil rozbehnuté rokovania s televíziou CBS a oznámil, že má v pláne ukončiť celý projekt. Bez Sheldona by Teória veľkého tresku nemala význam. A tak najsledovanejší sitkom sveta nútene skončil.

call me kat, mayim bialik, Čítajte aj Neuveriteľná blbosť! Hviezda Teórie veľkého tresku šliapla poriadne vedľa

Odvtedy sa skupinka hercov rozpŕchla a každý sa snaží venovať vlastným projektom. Niektorí sa postupne objavujú v nových seriáloch a napríklad Parsons sa sústreďuje viac na prácu za kamerou ako producent vlastných programov.

Fanúšikovia však majú jasno, v tom, či by chceli niekedy nové epizódy. Od poslednej epizódy neustále burcujú, aby sa ešte videli obľúbené postavy, ako pokračuje ich život. Tvorcovia nikdy nevylúčili, že jedného dňa oživia tento formát, avšak musí prísť ten správny čas a ochota všetkých sa vrátiť.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Svetielko nádeje, že sa všetko raz uskutoční, zasvietila práve seriálová Penny, teda herečka Kaley Cuoco. Tú seriál vystrelil medzi hereckú elitu.

„Som jednoznačne za spraviť revival v nejakej forme,“ načrtla Cuoco svoje nadšenie nad touto myšlienkou. „Stále mám však pocit, že sme skončili len včera. Myslím si, že podobne to cítia aj ostatní, ktorí sa snažia byť súčasťou nových projektov. Neviem sa dočkať, keď uvidím ako zažiaria,“ povedala Cuoco.

„Za niekoľko rokov alebo ak sa niekto príde s týmto nápadom, budem za to, aby sme to spravili. Pre všetkých to bol zážitok, ktorý nám zmenil životy. Bolo by to skvelé spraviť aj pre fanúšikov, pretože seriál má úžasnú fanúšikovskú základňu,“ uzavrel seriálový Penny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku #oseriáloch